Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

Pergale pasirengimo NBA sezonui etapą baigė Atlantos „Hawks“ krepšininkai. Omahoje vykusiose rungtynėse Dwightas Howardas karaliavo po krepšiais, o jo vedama ekipa 97:81 (25:21, 19:18, 24:23, 29:19) susitvarkė su Čikagos „Bulls“.

Ketvirtojo kėlinio pradžioje „Hawks“ turėjo tik 2 taškų pranašumą (68:66), tačiau spurtavo 18:2 ir įgijo 16 taškų persvarą (86:70), kurią išlaikė iki paskutinio rungtynių švilpuko.

Abi komandos sužaidė po 7 draugiškas rungtynes. „Hawks“ iškovojo 5 pergales, o „Bulls“ triumfavo 3 kartus.

Nugalėtojų komandoje galingą dvigubą dublį surinko Howardas, kuris pelnė 16 taškų ir sugriebė 15 kamuolių. Jo padedama Atlantos ekipa kovą dėl kamuolių laimėjo 55-45.

Čikagos ekipoje itin nesisekė atakuoti krepšį komandos naujokams Dwyane'ui Wade'ui ir Rajonui Rondo. Pirmasis pataikė tik 3 metimus iš 14 ir pelnė 8 taškus, o įžaidėjas įmetė 1 metimą iš 7 ir surinko 3 taškus.

„Bulls“: Jimmy Butleris 18 (6 rez. perd.), Dougas McDermottas 16, Tajus Gibsonas 12 (9 atk. kam.), Dwyane’as Wade’as 8 (3/14 metimai).

„Hawks“: Dwightas Howardas (15 atk. kam.) ir Kyle’as Korveris (4/8 trit., 6 rez. perd.) po 16, Kentas Bazemore’as 15 (9 atk. kam.), Paulas Millsapas 9 (8 atk. kam., 5 rez. perd.), Krisas Humphriesas 8 (4/4 dvit.).

Rungtynių apžvalga:

Komentarai:
storuliukas
Hovardas vargu ar bebus kada toks, koks buvo Magic. Ir metai prabege padare savo..traumos. Aisku jo statistika bus gera, bet kaip tais laikais jis vede Magic i konferencijos finalus jau nebebus. Ne del to jog Hawks prastesni uz tu laiku Magic, bet apskritai centru dominavimas siais laikais galimas tik reguliariajame sezone. Zodziu Hawks parduos daug maikuciu, isleis daug reklaminiu klipuku vietos ir nacionaliniams telikams, prigamins video plakatu Atlatos centro pastatams uzdengti..ir sitaip bandys pritraukti ziurovu. Praejusiais metais kiek pamenu buvo kalbos, jog sirgaliu sumazeje, tad Howardas tam reikalui ir buvo pasikviestas.Patinka jis ar, bet pries objektyva sitas veikejas moka elgtis.
2016-10-21
+4
Atsakyti
Guns_Up rimtai?
Storuliuka? :DD Howardas storuliukas? :DD wow wow wow, jooo tada toks storuliukas belekas noretu but :D pas ji irebalu jauciu maziau nei nekaltybes pas salciute. Rockets ir Lakers buvo sedimo jam laikotarpis, manau, jis vis dar tas pats kur zaide Orlande ir siautejo po krepsiu :D kolkas taip ir atrodo.
2016-10-21
-1
Atsakyti
djgaffer
Bulls komandoje ne tik gali būti problemų su pataikymu,bet kad ir priekis šiemet ne kaip atrodo,nors visada buvo jų stiprioji pusė.Ir ką ten vasarą jų GM'as galvojo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-21
-3
Atsakyti
to C17
Sekmes jei sprendi viska is preseason game :D
2016-10-21
-1
Atsakyti
Mane labiau stebina kad patys Hawks netekę Horfordo pasirinko ne kokį tai jauną krepšininką, kuris su Schroederiu pamažu augtų ir tobulėtų, o pasičiupo (išgelbėjo nuo Kinijos :D ) storuliuką su abejotina perspektyva ir vis mažiau abejotinu grimzdimu į dugną su kiekvienais metais..
2016-10-21
+2
Atsakyti
Turbut niekko nestebina prastas taiklumas kai kuriu zaideju. Prispirko be stabilaus metimo, o dabar net senis Howardas su Hawks turi daugiau sansu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-21
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.