Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

San Antonijaus „Spurs“ puolėjas LaMarcusas Aldridge'as pakomentavo pasirodžiusią informaciją žiniasklaidoje, neva jis yra nepatenkintas, jog komandoje lyderio rolę turi užleisti Kawhi Leonardui, o dėl to gali palikti klubą. 

„Kasdien kalbu su Greggu Popovichiumi ir jis visada sako, kad aš puikiai atlieku savo darbą. Stengiuosi tapti lyderiu, treneris mane stengiasi taip išnaudoti, jog vesčiau komandą pirmyn.

Kol kas San Antonijuje apie mane blogai nekalbama. Negirdėjau jokio blogo žodžio – visi komandos draugai sako tik gerus atsiliepimus“, – žiniasklaidoje pasirodžiusią informaciją neigė puolėjas.

31-erių metų 211 cm ūgio atletas į „Spurs“ atvyko 2015 metų vasarą, kuomet po devynerių metų žaidimo paliko Portlando „Trail Blazers“.

„Be abejo, esu patenkintas praleistu laiku San Antonijuje. Praėjusiais metais laimėję 40 rungtynių namuose mes patekome į istoriją. Jie mane priėmė į savo šeimą. Mes laimime, tad žinoma, kad esu laimingas. Todėl nekreipiu dėmesio į gandus. Darau savo darbą ir atlieku visas man skirtas užduotis“, – kalbėjo Aldridge'as.

Praėjusį sezoną į „Spurs“ atvykęs Aldridge'as vidutiniškai rinko po 18,5 taško, atkovojo po 8,5 kamuolio ir atliko po 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.