Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Dėl traumos sezonui su Atlantos „Hawks“ komanda ruoštis negalėjęs ir nė vienerių rungtynių nesužaidęs Jarrettas Jackas priverstas palikti klubą.

Pranešama, kad „Hawks“ nusprendė atsisakyti 32-ejų metų 191 cm ūgio įžaidėjo paslaugų. Gynėjas buvo sudaręs vienerių metų 1 mln. JAV dolerių kontraktą, o klubas turės šią sumą išmokėti veteranui.

Po šių pokyčių Atlantos komandos sudėtyje liko 15 krepšininkų.

Traumą Jackas patyrė dar praėjusį sezoną, kuomet atstovavo Bruklino „Nets“ komandai. Kol kas lieka neaišku, kada gynėjas galės grįžti į rikiuotę, kadangi iki šiol negali žaisti kontaktinio krepšinio.

Praėjusį sezoną itin solidžiai „Nets“ gretose žaidęs Jackas vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 32 minutes, pelnydavo po 12,8 taško, atkovodavo po 4,2 ir perimdavo po 1,1 kamuolio bei atlikdavo po 7,4 rezultatyvaus perdavimo.

 

 

Komentarai:
nu
Na nedaug zaideju nba meta po 13tsk renka po 7,4 asistu per rungtynes ir gauna 1mlnmanau buvo verta pasilikti ji

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-21
+4
Atsakyti
Svajoklis
Na, o jei taip į Lietuvos Rytą?
2016-10-21
-2
Atsakyti
pinigai
Nebloga sezono pradzia Jackui. Milijonas garantuotas, o dar ir galimybė pasirašyt kitą sutartį, kad ir už veterano minimumą. Lucky Man. Iš kitos pusės Hawks komandoje Shroederis pirmas PG, tad yra galimybė su juo žaisti dviem nominaliais PG, kas Jackui būdavo įprasta ankstesnėse komnandose, kitaip tariant gera vieta buvo Jackui Atlanta, bet jis nepražus. Jei sveikas bus, prigriebs kokia PO komanda tikrai. Patirties turi jis, gali žaisti dvejose pozicijose, gintis gali.
2016-10-21
-3
Atsakyti
as
Davai i Heat arba i Cavs tegu varo
2016-10-21
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.