Nuotr.: „Sūduva“
Nuotr. „Sūduva“

Lietuvos sporto universiteto (LSU) merginos, treniruojamos Rasos Kreivytės, pradėjo kovas Kinijoje, Siameno mieste, vykstančiame FISU pasaulio universitetų trijulių (3×3) merginų krepšinio čempionate.

Mūsų šalies atstovės pirmose rungtynėse rezultatu 21:13 įveikė Kinijos „Beijing Normal” universiteto komandą.

„Rungtynių pradžia buvo sunki, kadangi Kinijoje yra labai karšta (per 30 laipsnių karščio), trūksta oro. Visgi vėliau įsivažiavome. Nors kinietės buvo labai kibios, agresyvesnės gynyboje, LSU merginoms pavyko pataikyti keturis tritaškius. Perėmėme iniciatyvą į savo rankas ir jau ramiai kovėmės”, – po rungtynių kalbėjo LSU trenerė Rasa Kreivytė.

Dėl taifūno šios rungtynės vyko ne lauke, o buvo iškeltos į uždarą erdvę. Rytoj LSU merginų laukia grupės varžybos su Brazilijos ir Prancūzijos atstovėmis.

Kinijoje varžosi šios krepšininkės: Laura Svarytė, Neringa Skadaitė, Grytė Markevičiūtė ir Greta Tamašauskaitė.

Kelialapį į planetos pirmenybes LSU merginos iškovojo šių metų liepos mėnesį, kai tapo Kroatijoje vykusiose Europos universitetų žaidynėse (EUSA) merginų trijulių krepšinio turnyro (3×3) nugalėtojomis.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.