Europos jaunimo (gim. 1985 m. ir jaun.) merginų krepšinio čempionatui besirengianti Lietuvos rinktinė draugiškas rungtynes Latvijos bendraamžėms pralaimėjo 45:73 (14:19, 10:19, 13:16, 8:21).

Tai buvo pirmasis Lietuvos jaunimo merginų rinktinės kontrolinis mačas prieš liepos 1-8 dienomis Druskininkuose vyksiančias Europos čempionato B lygos varžybas. Prieš savaitę prasidėjusioje Lietuvos rinktinės treniruočių stovykloje didžiausias dėmesys buvo skiriamas fiziniam krepšininkių pasiruošimui.

Kadangi varžybos buvo treniruočių pobūdžio Lietuvos jaunimo merginų rinktinės trenerės Rasa Kreivytė ir Jolanta Vilutytė išbandė 13 krepšininkių.

Rezultatyviausiai Lietuvos rinktinėje žaidė: Eglė Šulčiūtė 9, Vaida Sipavičiūtė 7, Laura Puplauskaitė 7, Laura Rakutytė 6, Indrė Kalnutytė 6.

Rezultatyviausiai Latvijos rinktinėje žaidė: Lina Lisnere 18, Liga Alperluka 13.

Rytoj, 11 valandą Druskininkuose įvyks dar vienas Lietuvos ir Latvijos rinktinių susitikimas.

Komentarai:
prakiso??? latviams???... -30 ???.... mjo.... o dar lietuvoj krepsinis skaitos nr1...
2005-05-28
-4
Atsakyti
nu aisku rungtynes po fizinio parengimo stovyklos, bet tiek gaut nuo latviu.. hmm :/
2005-05-28
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.