Nuotr.:

NBA čempionai Klivlando „Cavaliers“ krepšininkai atsiėmė praėjusį sezoną iškovotus NBA čempionų žiedus. 

Ohajo valstijos ekipa šios akimirkos laukė keturis mėnesius, kuomet baigėsi septintosios finalo serijos su „Golden State Warriors“ komanda rungtynės.

Pirmasis čempiono žiedą atsiėmė „Cavs“ savininkas Danas Gilbertas, kuris kalbėdamas arenoje susirinkusiems sirgaliams pakartojo, kad komanda šį sezoną sieks antrojo titulo klubo istorijoje.

„Kai visa ši šventė baigsis ir mus čempionais skelbiantis plakatas pakils į palubes, beliks tik vienintelis dalykas – visa tai pakartoti“, – minią pradžiugino komandos savininkas.

Paskutinis savo žiedą atsiėmė komandos lyderis LeBronas Jamesas, kuris šį titulą dedikavo ištikimiausiems ekipos sirgaliams.

„Viskas jums, bičiuliai. Viskas tik dėl jūsų“, – kreipdamasis į komandos sirgalius sakė „Cavaliers“ ikona.

Tarp čempionais tapusių „Cavs“ narių šį kartą jau nebebuvo Timofejaus Mozgovo, Mathew Dellavedovos ir Saša Kauno, kurie vasarą persikėlė į kitas komandas.

Kiek anksčiau buvo skelbta, kad „Cavaliers“ papildomai pagamins dar 1000 žiedų klubo ir „Quicken Loans“ arenos darbuotojams.

Žiedai nebus tokie prabangūs kaip tie, kuriuos gaus žaidėjai, tačiau tokios klubo savininko Gilberto dovanos vertė turėtų siekti bent 1 mln. JAV dolerių.

Nuotr. AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix
Komentarai:
Cempionai ir karaliai du skirtingi dalykai. Suprasciau jei Kings klubui laimejus tokia antraste butu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-26
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.