Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Prienų-Birštono „Vytauto“ gynėjas Tomas Dimša šį sezoną įsivažiavo sunkiai, tačiau po truputį atranka savo vietą Virginijaus Šeškaus žaidimo schemose. 

Prieš keletą dienų LKL rungtynėse Pasvalyje į „Pieno „Žvaigždžių“ krepšį 20 taškų įmetęs šoklusis gynėjas šį kartą Tirgu Murešo „Mures“ komandai FIBA Europos taurės starte atseikėjo 17 ir buvo rezultatyviausia žaidėjas prieniškių gretose.

Savo pasirodymu krepšininkas buvo patenkintas, tačiau tinklalapiui „BasketNews.lt“ prasitarė, kad komanda, nepaisant pergalės 38 taškų skirtumu, laiminga būti dar negali.

„Reikia trenerio klausti. Tikrai ne. Derinių išpildymas dar toli gražu neatrodo taip. Kad ir laiminėdami tiek, kažko neišpildome. Kaip tik turėtume, kaip treniruotėje visus derinius atlikti 100 proc. Nemanau, kad tai pavyko“, – sakė Dimša.

Du puikūs mačai – puikus pakilimo takas sėkmingoms ateities kovoms. Tiesa?

„Manau, kad taip. Pradžia sezono buvo prasta, pramečiau, reikėjo to pasitikėjimo iš kažkur gauti. Rungtynės Pasvalyje ir šis mačas kažkiek prideda“, – vylėsi Dimša.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.