Nuotr.: D. Lukšta
Nuotr. D. Lukšta

Keturi Klaipėdos „Naftos-Uni-Akvaservio“ (6-1) startinio penketo žaidėjai rungtyniavo dvigubai naudingiau nei Molėtų „Ežerūno“ (1-6) komanda bei atvedė savo ekipą į užtikrintą pergalę Nacionalinėje krepšinio lygoje (Mezon-NKL).

Ryčio Vaišvilo vadovaujamas klubas namų aikštėje laimėjo 86:69 (22:9, 18:19, 24:25, 22:16). Molėtiškiams tai buvo šeštasis pralaimėjimas iš eilės.

Puikiai Klaipėdos ekipos gretose pasirodę Viktoras Chodosovskis, Erikas Kubilius, Džiugas Slavinskas ir Benas Bagdonavičius kartu surinko 98 naudingumo balus, kuomet visa „Ežerūno“ komanda vos 45.

Klaipėdiečiai taip pat triuškinamai laimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių (43 prieš 25) ir atliko dvigubai daugiau rezultatyvių perdavimų (22 prieš 11).

„Nafta-Uni-Akvaservis“: Viktoras Chodosovskis 18 (9 atk. kam.), Erikas Kubilius 15, Džiugas Slavinskas 13, Mindaugas Stašys 12.

„Ežerūnas“: Laurynas Kirlys 16, Marius Pociukonis 14, Eimantas Narušis 14, Pranas Skurdauskas 10.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.