Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Traumų virusas užklupo kelias Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) ekipas. Skelbiama, kad svarbių žaidėjų kuriam laikui neteko Minesotos „Timberwolves“, „Golden State Warriors“ ir Detroito „Pistons“ komandos.

Artimiausiose rungtynėse tikrai negalės rungtyniauti „Pistons“ puolėjas Reggie Bullockas, kuris pajuto nugaros skausmus, o tai sužinoję komandos vadovai nutarė nerizikuoti krepšininko sveikata ir jį pasaugoti.

Alkūnę susižeidė Minesotos „Timberwolves“ komandos atakų organizatorius Ricky Rubio. Skelbiama, kad ispanas susižeidė alkūnę, o išsami jo sveikatos būklė turėtų paaiškėti jau rytoj.

„Warriors“ komandos vyriausiasis treneris Steve'as Kerras prasitarė, kad artimiausiose dvejose rungtynėse rungtyniauti negalės komandos naujokas Patrickas McCaw, kuris susižeidė čiurną.

 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.