Russellas Westbrookas atliko 16 rezultatyvių perdavimų Nuotr.: AP - Scanpix
Eneso Kanterio maldos teisėjui Nuotr.: AP - Scanpix
Kawhi Leonardui Majamyje buvo prakirstas veidas Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Marco Gasolio emocijos po pataikyto tritaškio Nuotr.: AP - Scanpix
Kova antrajame aukšte Nuotr.: AP - Scanpix
Russellas Westbrookas atliko 16 rezultatyvių perdavimų Nuotr.: AP - Scanpix
Eneso Kanterio maldos teisėjui Nuotr.: AP - Scanpix
Kawhi Leonardui Majamyje buvo prakirstas veidas Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Marco Gasolio emocijos po pataikyto tritaškio Nuotr.: AP - Scanpix
Kova antrajame aukšte Nuotr.: AP - Scanpix

Dar vienas Russello Westbrooko trigubas dublis, nesiklijuojantis „Golden State Warriors“ žaidimas, pamestas Kevino Duranto sportbatis ir Marco Gasolio tritaškiai – tai ir daugiau – spalio 31-osios NBA pulse.

  • Nuotraukas iš praėjusios nakties NBA rungtynių rasite fotogalerijoje.

Spalio 31-osios NBA pulsas 

DREBINA. Sezonas dar tik prasideda, bet Russellas Westbrookas jau drebina NBA. Oklahomos „Thunder“ įžaidėjas antras rungtynes iš eilės surinko trigubą dublį – surinko 33 taškus, 16 rezultatyvių perdavimų ir 12 atkovotų kamuolių. Iki šiol per visą NBA istoriją tik 3 krepšininkai per pirmas 3 sezono rungtynes buvo surinkę du trigubus dublius – Magicas Johnsonas, Jerry Lucasas ir Oscaras Robertsonas.

Tai buvo 39-asis Westberooko karjeros trigubas dublis ir pagal šį rodiklį tarp vis dar rungtyniaujančių krepšininkų jį lenkia tik LeBronas Jamesas (43).

ATSARGINIS. Los Andželo „Clippers“ komanda slaptą ginklą rado ant suolo. Austinas Riversas įėjo į aikštę su tikslu sustabdyti įsisiautėjusį Joe Johnsoną, o galiausiai padarė ne tik tai, bet ir tapo rezultatyviausiu komandos žaidėju, surinkusiu 19 taškų per 28 minutes. Jo vedama „Clippers“ 88:75 pranoko Jutos „Jazz“, o Johnsonas mačą baigė savo sąskaitoje turėdamas 7 taškus, kuriuos surinko per pirmą kėlinį.

NESIKLIJUOJA. „Golden State Warriors“ iškovojo antrą pergalę per trejas rungtynes, tačiau tam prireikė milžiniško Kevino Duranto ir Stepheno Curry indėlio. Pirmasis pelnė 37 taškus, antrasis pridėjo 28, ir „Warriors“ 106:100 palaužė Fynikso „Suns“. „Žaidimas mums nesiklijuoja ir visi tai mato“, – žodžių į vatą nevyniojo „Warriors“ strategas Steve'as Kerras.

Durantas šiose rungtynėse pataikė ir vieną komišką metimą, kai realizavo dvitaškį nepaisant to, kad prieš tai pametė sportbatį:

RIMTA KOMPANIJA. Fynikso „Suns“ talentas Devinas Bookeris vakar pažymėjo savo 20-ąjį gimtadienį, o į trečią dešimtį jis įžengė sukėlęs nemažai triukšmo. Bookeris iki savo 20-ojo gimtadienio per 78 rungtynes spėjo pelnyti 1078 taškus ir pagal šį rodiklį nusileidžia tik LeBronui Jamesui, Kobe Bryantui, Carmelo Anthony, Kevinui Durantui ir Dwightui Howardui.

SUTVARSTYTAS. Kawhi Leonardui mače su Majamio „Heat“ buvo prakirstas veidas po akimi, tačiau tai jo nesustabdė. Krepšininko žaizdai siūlių neprireikė, bet ji buvo sutvarstyta, o traumos nepaveiktas Leonardas pelnė 27 taškus, įskaitant 14 per paskutines 6 rungtynių minutes. Jo vedama „Spurs“ iškovojo 4-ąją pergalę iš eilės.

BANGUOTAI. Majamio „Heat“ puolėjas Justice'as Winslow mače su „Spurs“ prametė pirmus 5 metimus, įskaitant vieną, kuris net nelietė lanko. Tačiau po to Winslow susiėmė ir realizavo 7 metimus iš eilės.

IŠ TOLI. Marco Gasolio tritaškis ketvirto kėlinio pabaigoje išlygino rezultatą, o dar du jo tritaškiai pratęsime padėjo Memfio „Grizzlies“ komandai 112:103 palaužti Vašingtono „Wizards“. Iš viso rungtynėse jis realizavo 4 tolimus metimus, kai prieš tai per visą karjerą NBA jis per vieną sezoną nebuvo pataikęs daugiau nei 3 tritaškių.

KALTAS TRENERIS. Hjustono „Rockets“ 93:92 palaužė Dalaso „Mavericks“, o pergalę lėmė viena taikli Jameso Hardeno bauda, iki dvikovos pabaigos likus žaisti 0,1 sek. Gynėjas prametė pirmą baudos metimą ir dėl to juokais apkaltino trenerį Mike'ą D'Antoni.

„Treneris man pridėjo spaudimo. Pasakė, kad pataikyčiau pirmą metimą, o pramesčiau antrą. Padariau priešingai“, – po dvikovos šypsojosi Hardenas.

20-20. Detroito „Pistons“ aukštaūgis Andre Drummondas antras rungtynes iš eilės pasiekė 20 atkovotų kamuolių ribą – šį kartą jų sugriebė 23. Be to, krepšininkas pridėjo 20 taškų ir tai buvo jo dešimtosios rungtynės karjeroje, kai pelnė bent 20 taškų ir atkovojo bent 20 kamuolių.

  • Daugiau naujienų apie NBA rasite paspaudę čia.
  • NBA statistinius lyderius rasite paspaudę čia.

Visi praėjusios nakties rezultatai:

Houston Rockets Dallas Mavericks 93-92 stat »
Memphis Grizzlies Washington Wizards 112-103 stat »
Oklahoma Thunder Los Angeles Lakers 113-96 stat »
Detroit Pistons Milwaukee Bucks 98-83 stat »
Miami Heat San Antonio Spurs 99-106 stat »
Phoenix Suns Golden State Warriors 100-106 stat »
Los Angeles Clippers Utah Jazz 88-75 stat »

Dienos rekordai:

Naudingumas
Russellas Westbrookas (43)
Taškai

Kevinas Durantas (37)

Atkovoti 
kamuoliai

Andre Drummondas (23)

Rezultatyvūs 
perdavimai

Russellas Westbrookas (16)

Perimti 
kamuoliai

Kevinas Durantas, Chrisas Paulas (po 4)

Blokai
 
 

Hassanas Whiteside'as (4)

Tritaškiai

Russellas Westbrookas, Stephenas Curry, Vince'as Carteris (po 5)

Gražiausių epizodų dešimtukas:

Dienos akimirka:

Marco Gasolio emocijos po taiklaus tritaškio
Marco Gasolio emocijos po taiklaus tritaškio
Nuotr. USA Today - Scanpix
 

Artėjančios nakties tvarkaraštis:

Toronto Raptors Denver Nuggets 01:30
Brooklyn Nets Chicago Bulls 01:30
Atlanta Hawks Sacramento Kings 01:30
Los Angeles Clippers Phoenix Suns 04:30
Komentarai:
Anonimas
Va va Vincas 18 pts! Bravo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-31
-2
Atsakyti
djgaffer
Bookeris neblogą pasiekimą pasiekė.Toks jaunas,o jau prie solidžios kompanijos prisijungė.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-31
-3
Atsakyti
siaip
pas Duranta zingsniai
2016-10-31
+1
Atsakyti
Aras
Nepaminejot senuko Vinco, kuris suleido 5 tritaškius ir viso 18 pt

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-31
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.