Nuotr.: K.Kavolėlio
Nuotr. K.Kavolėlio

Šįvakar Panevėžio „Lietkabelio“ komanda kovos su Las Palmo „Gran Canaria“, kuri Europos taurės A grupėje yra vienintelė ekipa, nepatyrusi pralaimėjimo kartėlio.

Jeigu panevėžiečiams sezono pradžia vietiniame fronte klostosi lyg sviestu patepta – antra vieta po pirmojo rato Lietuvos krepšinio lygoje („Tete-a-Tete Casino“ LKL), tai „Gran Canaria“ turi problemų, nes per šešis mačus laimėjo tik dukart.

Savaitgalį Luiso Casimiro auklėtiniai 76:59 pranoko Mursijos UCAM ir prieš dvikovą su „Lietkabeliu“ yra puikios nuotaikos.

Vietinė žiniasklaida rašo, kad jeigu „Gran Canaria“ būtų patyrusi nesėkmę savaitgalį, vyriausiojo trenerio kėdė imtų rimtai braškėti, kadangi po starto 1/5 pajėgioje Ispanijos lygoje atsitiesti būtų buvę ypatingai sudėtinga.

„Lietkabelis“ LKL užima antrąją vietą, o praėjusią savaitę „Nižnij Novgorod“ pralaimėjo tik po paskutinę sekundę. Jie turi solidų Lavrinovičių tandemą, kurie gali pridaryti daug problemų ties tritaškius“, – sakė L.Casimiro.

Būtent Lavrinovičius išskiria ir Las Palmo žiniasklaida. Straipsnyje rašoma, kad „Lietkabelis“ tapo šio sezono sensacija ir su šiuo varžovu skaitytis reikia visiems, nors iki šiol Europos krepšinio žemėlapyje Panevėžio klubas ispanams nebuvo žinomas.

Apie brolius Lavrinovičius kalbama kaip apie vienas ryškiausių Lietuvos krepšinio žvaigždžių. Prisiminta, kad Kšištofas ir Darjušas jau žino, ką reiškia laimėti Las Palme, kadangi 2014 metais Lietuvos rinktinė Pasaulio taurėje žaidė grupės rungtynes būtent „Gran Canaria“ arenoje. Išskiriamas mačas su Slovėnija, kuriame būtent Lavrinovičių dėka lietuviai iškovojo pergalę.

„Las Palmo ekipa turi labai rimtai pažvelgti į šias rungtynes, kadangi „Lietkabelis“ išvykoje jau nukovė „Cedevita“, nors ši ekipa buvo laikoma favorite. Reikia būti atsargiems“, – rašoma trečiadienio spaudoje.

Komentarai:
swz
straipsnio autoriui patariu paskaotyti prieš postinant straipsnį bent 2 kartus. Klaidų kai pas penktoką.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-11-02
-1
Atsakyti
alka
lietkabelis nebloga komanda, bet cia vieni vartai isvykoj

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-11-02
+1
Atsakyti
da
apie +20 gran canaria bus
2016-11-02
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.