Nuotr.: RIA Novosti - Scanpix
Nuotr. RIA Novosti - Scanpix

Buvęs Tel Avivo „Maccabi“ komandos puolėjas Trevoras Mbakwe keliasi į Rusiją. Oficialiai skelbiama, kad 27-erių metų amerikietis sukirto rankomis su Sankt Peterburgo „Zenit“ komanda.

Šį sezoną Mbakwe turėjo rungtyniauti Malagos „Unicaja“ komandoje, tačiau prieš pat sezoną jis nepraėjo medicininio patikrinimo ir jo sutartis su Andalūzijos komanda neįsigaliojo.

Su Malagos klubu šį sezoną jis dar susitiks. Tiek „Unicaja“, tiek „Zenit“ Europos taurėje rungtyniauja C grupėje.

Mbakwe praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 24 minutes pelnydavo po 6,9 taško, atkovodavo po 8 kamuolius, blokuodavo po 1,2 metimo ir rinkdavo po 11,9 naudingumo balo.

Europos taurėje krepšininkas vidutiniškai rinkdavo po dvigubą dublį – jis per 24 minutes įmesdavo po 11 taškų, sugriebdavo po 10 kamuolių, blokuodavo po 1,4 metimo ir rinkdavo po 19,8 naudingumo balo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.