Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Tarpsezoniu su Indianos „Pacers“ ekipa atsisveikinęs ir prie Jutos „Jazz“ prisijungęs George'as Hillas norėtų ilgesniam laikui apsistoti Solt Leik Sityje.

Pagal dabartinį kontraktą po sezono laisvuoju agentu tapsiantis 30-metis įžaidėjas atskleidė, jog yra itin patenkintas sąlygomis „Jazz“ ekipoje ir norėtų pratęsti bendradarbiavimą su šia komanda.

„Esu itin susidomėjęs tuo. Nesu toks žmogus, kuriam patinka keisti aplinką ir keltis iš vienos komandos į kitą. Man ir šeimai patinka būti čia, taip pat turiu draugų.

Miestas man iki šiol paliko gerą įspūdį ir tai – puiki vieta mano vaikams. Tikiuosi, jog bus galimybė pasikalbėti apie kontrakto pratęsimą“, – sakė Hillas.

Per mainus į „Jazz“ atvykęs Hillas sėkmingai pradėjo Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezoną naujoje komandoje. Jis per penkerias rungtynes vidutiniškai žaidė po 34 minutes, per kurias rinko po 21,4 taško, atkovojo po 3 ir perėmė po 1 kamuolį bei atliko po 4,6 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.