Nuotr.:

Trevoro Cooney profesionalo karjera prasidėjo nesėkmingai. Sirakūzų universitetą šiemet baigęs ir tarpsezoniu prie Vitorijos „Baskonia“ komandos prisijungęs 24-erių metų 193 cm ūgio atakuojantis gynėjas paliko Ispaniją.

Amerikietis su Tado Sedekerskio atstovaujama ekipa buvo sudaręs trumpalaikį kontraktą ir siekė įsitvirtinti baskų gretose, tačiau to padaryti jam nepavyko.

Cooney Eurolygoje sužaidė tik vienerias rungtynes su Stambulo „Anadolu Efes“, kuriose aikštėje praleido penkias minutes, prametė vienintelį mestą tritaškį ir atliko vieną rezultatyvų perdavimą.

Tuo metu Ispanijos pirmenybėse atletas aikštėje pasirodė keturiuose mačuose ir juose vidutiniškai žaidė po 11 minučių, pelnė po 2 taškus ir atliko po 0,3 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.