Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Jutos „Jazz“ dar neseniai ketino pradėti derybas dėl sutarties pratęsimo su Derricku Favorsu, tačiau dabar klubo vadovų prioritetai pasikeitė.

George Hill

George  Hill
George  Hill
MIN: 32.72
PTS: 20 (61.38%)
REB: 3.55
AS: 4.27
ST: 1.09
BS: 0.18
TO: 1.36
GM: 11

Pasak pranešimų, 13 milijonų dolerių „algų kepurėje“ šiuo metu turinti Solt Leik Sičio komanda naują sutartį siūlys ne Favorsui, o George‘ui Hillui.

Prieš šį sezoną Indianos „Pacers“ palikęs ir į „Jazz“ persikėlęs Hillas pagal dabartinį savo kontraktą laisvuoju agentu taptų jau ateinančią vasarą.

30 metų 188 cm ūgio krepšininkas ir pats prieš kurį laiką tikino norintis susieti savo ateitį su „Jazz“. Per šį sezoną įžaidėjas Jutoje uždirbs 8 milijonus JAV dolerių.

Tuo metu Favorsui naujo kontrakto teks palaukti. Šį sezoną 11 milijonų JAV dolerių uždirbantis 25 metų 208 cm ūgio puolėjas laisvuoju agentu turėtų tapti 2018 metais.

„Jazz“ gretose Hillas per susitikimą vidutiniškai įmeta po 20,4 taško, atkovoja po 2,9 kamuolio ir atlieka po 5 rezultatyvius perdavimus.

Kelio skausmų pastaruoju metu kamuojamo Favorso statistiniai rodikliai šį sezoną yra gerokai kuklesni – vidutiniškai 10,5 taško ir 6,6 atkovoto kamuolio. 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

George Hill

George  Hill
Komanda: Utah Jazz
Pozicija: PG
Amžius: 30
Ūgis: 188 cm
Svoris: 82 kg
Gimimo vieta: Indianapolis, JAV