Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Liežuvio vienoje radijo laidoje nesuvaldęs „Golden State Warriors“ vyriausiasis treneris Steve'as Kerras turės plačiai atverti piniginę.

Po rungtynių su Toronto „Raptors“ specialistas vienoje radijo laidoje negailėjo kritikos mačo arbitrams, o Kerro žodžius išanalizavę NBA vadovai jam skyrė 25 tūkst. JAV dolerių baudą.

„Kodėl taip yra, kad visi šioje žemėje nori, kad žingsnių taisyklė būtų traktuojama vienodai, o trys vyrukai, kurie už tai gauna pinigus to nenori? Nesuprantu to, tikrai absurdiška, kad nepastebimos akivaizdžios klaidos“, – sakė Kerras.

Pastarasis mače Kanadoje buvo itin nepatenkintas tuo, kad, anot jo, susitikimo arbitrai užmerkė akis prieš „Raptors“ vedlio DeMaro DeRozano taisyklių pažeidimus.

Šiose rungtynėse Toronte 127:121 triumfavo „Warriors“.

Komentarai:
djgaffer
Ten tie teisėjai kaip šventos karvės.Apie jų darbą nieko negalima sakyti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-11-21
+4
Atsakyti
O, kad sieneles stato zaidejai pazeisdami taisykles tai paminet nereikia?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-11-21
+5
Atsakyti
the age of
money democracy
2016-11-21
-2
Atsakyti
Anonimas
jasikevicuu irgi pansiai nubaude :D sukirtikavo teisejus vapse ne i tema po varzybu su barca, tai teisejai paskui specialiai pries cska svilpe zalgirio nenaudai :D zinos kaip loti
2016-11-21
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Tritaškiai

38%
11,9
Pataiko: 11,9
Taiklumas: 38,1%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 19
Blogiausias pasiekimas: 5
Naudingiausias: Stephen Curry