Nuotr.:

„NBA 2K“ kompiuterinių žaidimų mėgėjai puikiai žino, ką reiškia susidurti su kompiuterio sugeneruotu krepšininku.

Dvitaškiai

48%
30,6
Pataiko: 30,6
Taiklumas: 47,9%
Vieta lygoje: 9
Geriausias pasiekimas: 41
Blogiausias pasiekimas: 23
Naudingiausias: Derrick Rose

Tokie krepšininkai yra sukuriami žaidžiant frančizės režimu, kuomet tarpsezoniu lygą per naujokų biržą papildo realiai neegzistuojantys žaidėjai.

Šie žaidėjai yra sukuriami generuojant krepšininkams dažnai būdingus bruožus. Taip kompiuteris sukuria tikroviškus galimų būsimųjų NBA žaidėjų atvaizdus.

Tinklalapis „TheRinger.com“ išrinko penkis labiausiai į tokius sugeneruotus kompiuterio personažus panašius krepšininkus, o pirmoji vieta buvo skirta Mindaugui Kuzminskui.

Mindaugas Kuzminskas „NBA 2K17“ žaidime
Mindaugas Kuzminskas „NBA 2K17“ žaidime

„27-erių naujokas iš Lietuvos. Vien šis sakinys yra panašus į tai, ką kompiuteris galėtų pasakyti virtualiai pagimdydamas vyruką iš Europos.

Jis turi dažną lietuvišką vardą, lengvai žaidime atvaizduojamą susivėlusią šukuoseną, o jo veido bruožai galėtų būti puikiai atvaizduoti net ir praėjusios kartos žaidimų konsolių technologijomis.

Be to, Kuzminskas nėdėvi jokių timpų ar raiščių, o jo marškinėlių numeris 91 yra retas. Būtent tokie reti numeriai yra skiriami virtualiems žaidėjams.

Šis ypatingais bruožais neišsiskiriantis vaikinas yra panašus ne tik į „NBA 2K“, bet ir į „Final Fantasy“ žaidimo naujausios dalies personažą“, – rašoma apie Kuzminską.

Įvardinant kitus į kompiuterinius personažus panašius NBA krepšininkus, buvo paminėti ypatingais veido bruožais bei šukuosenomis taip pat neišsiskiriantys Thonas Makeris, Klay Thompsonas, Christiano Felicio ir Nikola Jokičius.

Komentarai:
Anonimas
Tavo issiskiria, nes tu atrodai kaip dalbajobas
2016-12-03
+3
Atsakyti
Tomas
nu jeigu Kuzminsko išvaizda neišsiskiria, tai kieno tada išsiskiria
2016-12-02
-6
Atsakyti
kakira
Kur tu cia zaidi? Noreciau ir as pabandyti
2016-12-02
+6
Atsakyti
kakira
na siu metu 2K zaidimas man atnese nemazai pinigu,grupeja savo kur uz pergale laimima 15 euru pokolkas esu antras su 17 pergaliu ir 3 pralaimejimais,jei pavyks islaikyti toki tempa,ziauriai gerai pasipelbysiu,oo jei pavyks laimeti cempionata tai dar plius 800 euru laimesiu aisku bus sunku,bet jau ir taip 20 euru investaves turiu65 eurus pliuse sedziu o dar virs 60 macu laukia ;)
2016-12-02
+9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.