Nuotr.: T.Gaubys
Nuotr. T.Gaubys

Antrąją pergalę Baltijos moterų krepšinio lygos čempionate (BWBL) iškovojo Marijampolės „Sūduva“. Suvalkietės 92:76 (23:23, 24:6, 19:28, 16:19) įveikė Kijevo „Tim-Scuf“.

Marijampolietės su ukrainietėmis pirmąjį kėlinį žaidė taškas į tašką, tačiau antrajame kėlinyje įvyko lūžis.

Antrajame kėlinyje „Sūduva“ atsilikinėjo 25:27, tačiau tada surengė įspūdingą atkarpą 19:0 ir parbloškė varžoves (44:27).

Po didžiosios pertraukos „Sūduva“ toliau kontroliavo rungtynių eigą. „Tim-Scuf“ ir buvo pavykę sumažinti atsilikimą iki vienaženklio skaičiaus (68:59), tačiau „Sūduva“ daugiau persvaros nebarstė ir susiėmė.

„Sūduvos“ persėvarė vėl ėmė augti, o likus žaisti dvi su puse minutės marijampoliečių pranašumas tapo rekordinis ir neginčijamas 88:66.

Šiose rungtynėse „Sūduvą“ į priekį vedė Laura Svarytė pelniusi 30 taškų ir atkovojusi net 18 taškų.

Labai sėkmingas rungtynes sužaidė „Sūduvos“ gynėja Arina Bilotserkivska pelniusi 27 taškus, atlikusi 6 rez. perdavimus ir atkovojusi 5 kamuolius. Ieva Šimkutė pridėjo 17, Ievos Kazlauskaitės sąskaitoje – 7 taškai.

„Tim-Scuf“ komandoje išsiskyrė dvi žaidėjos – Miriam Uro-Nilie pelniusi 34 taškus, ir Darija Zavidna pelniusi 29.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.