Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Portlando „Trail Blazers“ pastaruoju metu išgyvena ne patį sėkmingiausią sezono etapą. Per pastarąsias septynerias rungtynes Oregono valstijos komanda patyrė šešias nesėkmes, o paskutinioji buvo ypač skaudi.

„Blazers“ 90:135 buvo tiesiog pažeminta „Golden State Warriors“ komandos, o po šio kluptelėjimo neišlaikė komandos lyderio Damiano Lillardo nervai.

„Nėra blogai, jei mes darome, klaidų, bet žaisti reikia atiduodant širdį ir aikštelėje kovoti iš paskutiniųjų. Tai niekaip nesusiję su mūsų treneriais, visos problemos yra susijusios su mumis, žaidėjais. 

Tik mes turime prisiimti atsakomybę už tai, kas vyksta. Tai – juokinga. Mes turime talento, tiesiog reikia nuosekliai dirbti“, – komandos draugais piktinosi Lillardas.

Su 13 pergalių ir 16 pralaimėjimų „Blazers“ Vakarų konferencijoje žygiuoja aštuntoje pozicijoje.

Komentarai:
Idioto antraste
Kai pralaimima tokiu skirtumu, tai piktintis imanoma kovingumo nebuvimu. Kovingi tokiais skirtumais nepralaimi.

(nebent pries GSW butu zaide Birzu Sirvena tada gal ir su kovingumu rezultatas butu normalus :)
2016-12-19
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Baudų metimai

79%
19,4
Pataiko: 19,4
Taiklumas: 79,1%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 30
Blogiausias pasiekimas: 11
Naudingiausias: Damian Lillard