Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis

Po pergalės Eurolygoje prieš „Fenerbahce“ komandą, „Daruššafaka“ ekipos vyriausiasis treneris Davidas Blattas pripažino, kad tai buvo paskutinės rungtynės jo asistentui Ainarui Bagatskiui. Latvis jau savaitgalį bus pristatytas kaip vyriausias Tel Avivo „Maccabi“ strategas.

Tritaškiai

37%
7,7
Pataiko: 7,7
Taiklumas: 37,0%
Vieta lygoje: 12
Geriausias pasiekimas: 10
Blogiausias pasiekimas: 6
Naudingiausias: Andrew Goudelock

„Parašai ant kontrakto dar nesudėti, bet tai įvyks labai greitai. Labai džiaugiuosi už žmones, kurie dirbo su manimi ir kurie žengia žingsnį į priekį. Didžiuojuosi juo“, – mintimis dalijosi Blattas.

Blattas pripažino, kad negalėjo sutrukdyti Bagatskiui tapti elitinio Eurolygos klubo treneriu.

„Aš esu profesionalus treneris ir žinau, kaip svarbu strategams turėti galimybių karjeroje ir jomis pasinaudoti. Mes kalbėjomės su Ainaru ir aš labai džiaugiuosi, kad jis treniruos „Maccabi“. Linkiu jam sėkmės“, – sakė Blattas.

 

Komentarai:
vaska
kazkaip nujauciu neilgai ten uzsibus...
2016-12-22
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.