Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Nuotr. Fotodiena.lt/Ž.Gedvila

Šįmet prie Utenos „Juventus“ ekipos prisijungęs amerikietis Jamaras Diggsas ne tik tapo vienu iš komandos lyderių, bet ir sirgalių numylėtiniu. Legionierius sako nusprendęs rungtyniauti Utenoje, nes gavo gerą pasiūlymą bei galimybę varžytis ne tik sustiprėjusioje Lietuvos krepšinio lygoje, tačiau ir Čempionų lygos turnyre.

Taškai

46%
79,3
Pelno taškų: 79,3
Taiklumas: 46,3%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 98
Blogiausias pasiekimas: 60
Naudingiausias: Vytautas Šulskis

Gynėjas atskleidė, kad prieš atvykdamas į Lietuvą, apie pačią šalį nieko nežinojo, tačiau buvo girdėjęs apie Arvydą Sabonį ir Lietuvos krepšinio klubus. Nors amerikiečiui tenka gyventi nedideliame Utenos mieste, jis sako prie to jau pripratęs, o Lietuvoje jam patinka.

28-erių gynėjas jau yra atstovavęs ne vienam Europos klubui, tačiau labiausiai jam įsiminė rungtyniavimas Kosove. Diggsas prisiminė ir incidentą įvykusį per taurės finalo rungtynes.

„Buvo rungtynių vidurys, staiga sirgaliai išlaužė duris, policininkai bandė juos sustabdyti. Galiausiai, jie patys pradėjo mušti policininkus. Sirgaliai laužė kėdes, mėtė petardas, todėl turėjome sustabdyti rungtynes“ , – pasakojo amerikietis.

Diggsas prisiminė, kad vaikystėje žavėjosi Allenu Iversonu. „Norėjau būti kaip jis – turėti ilgus plaukus, daug tatuiruočių“, – sakė „Juventus“ legionierius.

Interviu amerikietis taip pat atskleidė savo požiūrį į vakarėlius, religiją bei papasakojo, kokios muzikos klauso ir kodėl dėl to komandos draugai jį pašiepia.

Komentarai:
Jam svieciasi neblogą ateitis jai nepaliks Utenos ir žais iki grabo lentos. Tada tikrai bus iversonas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-12-22
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Jamar Diggs

Jamar  Diggs
Jamar  Diggs
MIN: 31
PTS: 12.25 (43.64%)
REB: 4.75
AS: 5.19
ST: 1.63
BS: 0.5
TO: 2.25
GM: 16