Vilniaus „Sakalai“ pradėjo draugiškų rungtynių maratoną. Ketvirtadienį vilniečiai Trakuose 67:78 pralaimėjo „Krivyi-Krivbasbasket“ ekipai iš Ukrainos.

„Šiuo metu yra tikras darbinis momentas. Stengsimės pasiekti gerą formą artėjant rugsėjo galui, kai startuos Lietuvos čempionatas, – po rungtynių pasakojo „Sakalų“ komandos treneris Romualdas Petronis. – Dar turime visą mėnesį laiko. Šias varžybas gal sužaidėme per anksti. Gal dar reikėjo savaitę palaukti, tačiau negali praleisti progos, kai į Lietuvą stovyklauti atvyksta klubai iš Ukrainos ar Rusijos.

Visi mėgina spręsti savo problemos: komandos formavimas, žaidybinė praktika. Tokie susitikimai yra daug naudingesni, negu rungtynes su Lietuvos klubai, su kuriais dar žaisi ir sezono metu po kelis kartus“.

Pasak Petronio, sostinės klubui dar toli iki gero žaidimo. Komanda turi keletą naujokų, todėl dar nespėjo susižaisti. Po fizinio pasirengimo treniruočių krepšininkai vis dar jaučia sunkumą kojų raumenyse.

„Šiandien ir rytoj (08.25) krepšininkai vėl dirbs su fizinio rengimo treneriu Juozu Šapalu, nes dar reikia pasikrauti fiziškai. Procesas vyksta. Šiandien negaliu nieko išskirti. Krepšininkai kol kas kaip guminiai, kamuolys dar neklauso“, – pasakojo Petronis.

Kitas rungtynes „Sakalų“ krepšininkai antradienį (08.28) žais Trakuose. Vėl bus pasitikrintas pajėgumas su „Krivyi-Krivbasbasket“ ekipa iš Ukrainos.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.