Pasaulio čempionas Jorge Garbajosa siekį iškovoti Europos čempionato aukso medalį priverstas atidėti dar bent dvejiems metams. Ispanijos spauda ketvirtadienį paskelbė, kad per Europos čempionato rungtynes Garbajosa imsis žurnalistinio darbo ir vertins ispanų žaidimą per televiziją, o ne kausis aikštėje.

Šių metų kovo pabaigoje Garbajosa per NBA rungtynes patyrė kojos traumą. Nesėkmingai nusileidęs ant parketo, Toronto „Raptors“ puolėjas susilaužė koją.

Krepšininkui buvo atlikta operacija. Tuomet medikai prognozavo, kad Garbajosa nežais apie pusę metų ir praleis Europos pirmenybes. Tačiau gijęs sparčiau nei tikėtasi, 29 metų 204 cm ūgio ispanas išreiškė norą atstovauti šaliai Europos čempionate.

Likus 11 dienų iki čempionato starto pranešta, kad Garbajosa prie rinktinės nebeprisijungs. Leisti krepšininkui atstovauti rinktinei nenorėjo ir „Raptors“ vadovai, kurie bijojo rizikuoti puolėjo sveikata.

Pernai per pasaulio čempionatą garbajosa vidutiniškai pelnė 11,9 taško bei atkovojo 5,5 kamuolio.

Komentarai:
swarbiausia, kad nezaistu rinktinei ir kad pasweiktu iki nba sezono :D o siaip sekmes jam tegul greiciau sweiksta :)
2007-08-23
+1
Atsakyti
Jie ir be jo atrodo pakankamai stipriai
2007-08-23
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.