Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) nusprendė kiek apslopinti Indianos „Pacers“ atstovų aistras piniginėmis baudomis.

Paul George

Paul  George
Paul  George
MIN: 36.04
PTS: 21.85 (54.14%)
REB: 6.77
AS: 3.38
ST: 1.81
BS: 0.27
TO: 2.92
GM: 26

NBA vadovai komandos žvaigždei Paului George'ui skyrė 15 tūkst. JAV dolerių baudą, o treneriui Nate'ui McMillanui – 10 tūkst.

Indianapolio ekipos atstovai buvo nubausti už viešą teisėjų kritiką, kurią išsakė po pralaimėjimo Čikagos „Bulls“ komandai.

George'as po nesėkmės itin vaizdžiai palygino „Pacers“ komandos santykį su NBA arbitrais. Anot jo, klubas yra skriaudžiamas lyg mažasis NBA broliukas.

„Mes kovojame su teisėjavimo problema nuo to laiko, kai aš vilkiu „Pacers“ marškinėlius. Galbūt lyga turi savo mėgstamų komandų, kurioms suteikia pranašumą. Mes esame tarsi mažasis šios lygos broliukas“, – vaizdžiai situaciją vertino George'as.

 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Paul George

Paul  George
Komanda: Indiana Pacers
Pozicija: SF
Amžius: 26
Ūgis: 206 cm
Svoris: 100 kg
Gimimo vieta: Palmdale, JAV