Nuotr.: USA Today - Scanpix
Nuotr. USA Today - Scanpix

Pastaruoju metu itin aktyviai viešoje erdvėje besireiškiantis buvęs NBA treneris George'as Karlas šį kartą aštriai pasisakė apie kitą garsų NBA krepšininką. 

Damian Lillard

Damian  Lillard
Komanda: Portland Trail Blazers
Pozicija: PG
Amžius: 26
Ūgis: 191 cm
Svoris: 88 kg
Gimimo vieta: Oakland, JAV

Kritiškas specialisto žvilgsnis nukrypo link Portlando „Trail Blazers“ lyderio Damiano Lillardo, tikindamas, kad būtent jis yra Oregono komandos problema.

„Stebėjau jų rungtynes ir mėginau išsiaiškinti, kas negerai su šia komanda. Mano išvada – Damianas Lillardas gauna per daug dėmesio. Kas kontroliuoja komandą? Įžaidėjas ir treneris, tačiau ši komanda neveikia. Manau, kad Terry Stottsas yra puikus treneris, taigi problema lieka Lillardas.

Praėjusį sezoną jie buvo sėkminga ir vieninga komanda, tačiau šįmet „Blazers“ tokia nebėra. Kas pasikeitė? – retoriškai klausė specialistas.

Šie Karlo žodžiai įsiutino jį puikiai pažįstančius vyrukus – žaidėjo agentą Aaroną Goodwiną ir Portlando komandos trenerį Stottsą.

Abu jie itin gerai pažįsta Karlą ir su juo puoselėja draugiškus santykius. Tiesa, atrodo, kad tokia Karlo kritika kaip reikiant patikrins jo draugyste su bičiuliais.

„Tai yra kvaila. Visada užstojau George'ą, gerbiau jį. Užtariau, kai jis treniravo Gary Paytoną, tačiau reikia pasakyti, kad su išvadomis apie Lillardą jis atrodo kaip idiotas. Šioje lygoje nėra nė vieno, kuris jam pritartų“, – sakė Lillardo agentas Goodwinas.

Dar labiau Karlo žodžiai įskaudino žmogų, kuris iš jo sėmėsi žinių – vyriausiąjį „Blazers“ trenerį Stottsą. Abu specialistai kadaise kartu dirbo Milvokio „Bucks“ ir Sietlo „Super Sonics“ komandose.

„Kaip jūs visi žinote, esu skolingas George'ui, nes dirbau su juo kurį laiką ir be jo pagalbos greičiausiai net nebūčiau čia. Man liūdna, kad taip jis pakenkia sau kada nors patekti į NBA Šlovės muziejų ir mažina savo galimybes susirasti darbą kurioje nors NBA komandoje.

Tačiau kaltindamas mano komandą jis peržengia ribą. Jis tiesiog nepažįsta Damiano. Jis nežino, kaip lengva su juo dirbti, jis nežino, koks puikus jis yra komandos draugas ir tikrai nesupranta, kiek daug Lillardui rūpi komandos rezultatai“, – aiškino Stottsas.

Komentarai:
Anonimas
Ir visiska tiesa pasake Karlas. mldc!
2016-12-29
+6
Atsakyti
Anonimas
G Karlas man kuo toliau tuo laiau patinka.
2016-12-29
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Damian Lillard

Damian  Lillard
Damian  Lillard
MIN: 35.77
PTS: 27.03 (58.15%)
REB: 4.47
AS: 6.16
ST: 0.91
BS: 0.22
TO: 2.72
GM: 32