Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr.: AP - Scanpix

Panaikintas milžiniškas deficitas, nepavargstantys Hjustono „Rockets“ krepšininkai, susipešę Goranas Dragičius ir Jordanas Clarksonas bei beviltiškai baudas metęs Tristanas Thompsonas – tai ir daugiau – sausio 7-osios NBA pulse. 

  • Nuotraukas iš praėjusios nakties NBA rungtynių rasite fotogalerijoje.

Sausio 7-osios NBA pulsas

NE PROBLEMA. Minus 24 taškai trečiajame kėlinyje Memfio „Grizzlies“ komandai nėra problema. Ji sugebėjo panaikinti šį deficitą ir 128:119 įveikti „Golden State Warriors“. Tai buvo antra „Grizzlies“ pergalė prieš „Warriors“ per du šio sezono susitikimus.

Tuo metu „Warriors“ šį sezoną pralaimėjo visas penkerias rungtynes, kurias žaidė su Klivlando „Cavaliers“, San Antonijaus „Spurs“, Hjustono „Rockets“ ir „Grizzlies“.

NEPAKAKO. Andrew Wigginsas pelnė 41 tašką, bet Minesotos „Timberwolves“ pergalei to nepakako. Ji išvykoje 105:112 nusileido Vašingtono „Wizards“ ekipai, kuriai tai buvo devinta pergalė namie iš eilės.

TARP LYDERIŲ. Hjustono „Rockets“ vis labiau įsitvirtina tarp Vakarų konferencijos lyderių. 100:93 įveikę Orlando „Magic“, jie laimėjo septintą kartą iš eilės ir Vakaruose žengia treti (29-9), vos dviem laimėjimais atsilikdami nuo pirmaujančios „Golden State Warriors“. Šį kartą Hjustono ekipa laimėjo nepaisant to, kad silpnai sužaidė Jamesas Hardenas, prametęs visus 8 tritaškius ir suklydęs 6 kartus.

NEPAVARGSTA. „Rockets“ yra vienintelė komanda lygoje, kuri šį sezoną dar nepralaimėjo nė vienų antrą dieną paeiliui žaidžiamų rungtynių. Hjustono klubo rezultatas tokiuose mačuose – 9-0.

REKORDAS. Bostono „Celtics“ praėjusią naktį daugiau nei pusę savo taškų surinko tritaškiais metimais. „Celtics“ pataikė 19 tolimų metimų, taip pasiekdami klubo rekordą, ir 110:106 įveikė Filadelfijos „76ers“. Bostono ekipai tai buvo devinta pergalė per paskutines 11 rungtynių.

SUGRĮŽO. Kyrie Irvingas ir Kevinas Love'as prisijungė prie Klivlando „Cavaliers“ ir padėjo jai svečiuose 116:108 įveikti Bruklino „Nets“. Irvingas, dėl šlaunies traumos praleidęs trejas rungtynes, pelnė 32 taškus, o vieną dvikovą dėl apsinuodijimo maistu praleidęs Love'as surinko 17 taškų ir 13 atkovotų kamuolių.

BEVILTIŠKAS. Tristanas Thompsonas pirmoje mačo dalyje prametė visas 9 baudas. Jis galiausiai realizavo kitus 4 baudų metimus, o šį sezoną baudas meta 51,7 proc. taiklumu.

PANAIKINO. Niujorko „Knicks“ Milvokyje atsiliko 18 taškų skirtumu, tačiau sugebėjo jį panaikinti ir iškovoti pergalę 116:111. Taip Niujorko klubas revanšavosi varžovams už pralaimėjimą prieš dvi dienas namie.

SUSIKIBO. Majamio „Heat“ įžaidėjas Goranas Dragičius ir Los Andželo „Lakers“ gynėjas Jordanas Clarksonas buvo išvyti iš aikštės trečiajame kėlinyje, kai įsivėlė į konfliktą ir vos nepaleido į darbą kumščių.

PRIDALINO. Johnas Wallas prie pergalės prisidėjo 18 taškų ir 18 rezultatyvių perdavimų. Pastarasis rodiklis – geriausias jam šiemet ir vos per vieną perdavimą nuo geriausio karjeros pasiekimo. Bent 15 taškų ir bent 15 rezultatyvių perdavimų per vienas rungtynes „Wizards“ įžaidėjas surinko penktą kartą karjeroje. 

PIRMOJI. „Lakers“ komandai praėjusios nakties mačas buvo 40-asis šį sezoną. Niekas kitas dar nežaidė tiek daug rungtynių.

TRYS IR TECHNINĖ. DeMarcusas Cousinsas prasižengė prieš tritaškį metusi J.J. Redicką, o netrukus dar ir užsidirbo techninę pražangą. Tai buvo 11-oji tokia jo pražanga šį sezoną ir pagal tai jis yra nepralenkiamas NBA.

  • Daugiau naujienų apie NBA rasite paspaudę čia.
  • NBA statistinius lyderius rasite paspaudę čia.

Visi praėjusios nakties rezultatai:

Sacramento Kings Los Angeles Clippers 98-106 stat »
Golden State Warriors Memphis Grizzlies 119-128 stat »
Los Angeles Lakers Miami Heat 127-100 stat »
Milwaukee Bucks New York Knicks 111-116 stat »
Brooklyn Nets Cleveland Cavaliers 108-116 stat »
Boston Celtics Philadelphia 76ers 110-106 stat »
Orlando Magic Houston Rockets 93-100 stat »
Washington Wizards Minnesota Timberwolves 112-105 stat »

Dienos rekordai:

Naudingumas
LeBronas Jamesas (38)
Taškai

Andrew Wigginsas (41)

Atkovoti 
kamuoliai

Luolas Dengas (14)

Rezultatyvūs 
perdavimai
 
Johnas Wallas (18)
Perimti 
kamuoliai

Tony Allenas (6)

Blokai
  

Giannis Antetokounmpo (5)

Tritaškiai

Avery Bradley (6)

 

Gražiausių epizodų dešimtukas:

Dienos akimirka:

Goranas Dragičius ir Jordanas Clarksonas įsivėlė į konfliktą
Goranas Dragičius ir Jordanas Clarksonas įsivėlė į konfliktą
Nuotr. AP - Scanpix
 

Artėjančios nakties tvarkaraštis:

Indiana Pacers New York Knicks 02:00
Boston Celtics New Orleans Pelicans 02:30
Chicago Bulls Toronto Raptors 03:00
Oklahoma Thunder Denver Nuggets 03:00
Minnesota Timberwolves Utah Jazz 03:00
Dallas Mavericks Atlanta Hawks 03:30
San Antonio Spurs Charlotte Hornets 03:30
Portland Trail Blazers Detroit Pistons 05:00
Komentarai:
gta
negaliu patiketi vien tik rekordai
2017-01-07
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.