Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Los Andželo „Clippers“ aukštaūgis Blake'as Griffinas po gruodį atliktos dešiniojo kelio procedūros jaučiasi vis geriau ir geriau. 27-erių metų krepšininkas vis dar negali rungtyniauti, tačiau jo sugrįžimas turėtų įvykti artimiausiomis savaitėmis.

Blake Griffin

Blake  Griffin
Komanda: Los Angeles Clippers
Pozicija: PF
Amžius: 27
Ūgis: 208 cm
Svoris: 114 kg
Gimimo vieta: Oklahoma, JAV

„Blake'as jaučiasi puikiai. Jis sakė, jog jaučiasi taip pat gerai, kaip ir jautėsi ilgą laiką. Manau, jog pirminis terminas nuo keturių iki penkių savaičių vis dar išlieka“, – sakė „Clippers“ strategas Riversas.

Aukštaūgiui gruodžio 20-ąją dieną buvo atlikta artroskopinė procedūra, kurios metu buvo pašalintos atplaišos.

Praėjusią naktį „Clippers“ namie 105:96 įveikė Orlando „Magic“, o šios rungtynės Griffinui buvo tryliktos paeiliui, kurias jis stebėjo iš šalies.

Puolėjas per 26 sužaistus mačus šį sezoną NBA vidutiniškai rungtyniavo po 33 minutes, pelnė po 21,2 taško, atkovojo po 8,8 ir perėmė po 1 kamuolį bei atliko po 4,7 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Blake Griffin

Blake  Griffin
Blake  Griffin
MIN: 33.64
PTS: 21.19 (55.92%)
REB: 8.85
AS: 4.69
ST: 1.04
BS: 0.58
TO: 2.38
GM: 26