Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Čikagos „Bulls“ praėjusią naktį 114:119 namuose turėjo pripažinti Atlantos „Hawks“ pergalę, o po šių rungtynių komandos draugus sukritikavo kartu 73 taškus susitikime pelnę Jimmy Butleris ir Dwyane’as Wade’as.

„Nežinau, kas įvyko. Visiems tai per mažai rūpi. Turi rūpintis komandos žaidimu, taip parodai, kaip nori laimėti. Bet to nėra. Tad nežinau, kas įvyko. Nežinau, kaip tai sutvarkyti. Tiesiog kitiems vyrukams, kurie yra aplink, pergalė nieko ypatingo nereiškia. Jie rūpinasi savimi. Turime atrodyti geriau, visi privalo žinoti kaip organizuoti atakas, turime patobulėti.

Tokie pralaimėjimai turi įžeisti, tu negali lengvai miegoti, po jų nesinori kalbėtis. Tačiau mūsų rūbinėje to nėra. Tikiuosi, kad jie įrodys, kad yra kitaip. Šis mėšlas turi labai skaudinti. Mes galime žaisti blogai, galime pramesti metimus, tačiau tai darome pernelyg dažnai. Pralaimėjimų jau yra per daug. Jeigu nori vilkėti NBA marškinėlius ir uždirbti pinigus, tai negali būti priimtina“, – kalbėjo Wade’as.

„Bulls“ šį sezoną iškovojo 23 pergales ir patyrė 24 nesėkmes, o jų problemos visą sezoną yra vienodos – komandoje sėkmingai žaidžia tik Butleris ir Wade’as, prie jų prisijungia Tajus Gibsonas ir Robinas Lopezas, tačiau kiti žaidėjai net nėra tikrai, ar bet kuriame mače užsibus ilgiau aikštėje.

„Komandos draugams tiesiog turi rūpėti ar mes laimime, ar ne. Jeigu jų tai neužknisa, tai kažkas yra negerai. Darykite viską, kad pasiektume pergalę. Kiekvienas atlieka savo rolę. Būkite žvaigždės savo rolėse. Tik taip galima laimėti šioje lygoje“, – kategoriškas buvo Butleris.

Rungtynių reportažas:

Komentarai:
Hhh
Man tai nė kiek nekeista dėl Rondo, charachteris daro savo ir šiaip tas metimo neturėjimas...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-01-26
+1
Atsakyti
djgaffer
Ten tik Butleris su Wade'u ir stengiasi labiausiai.Daugeliui kitų trūksta kažkokios energijos ar motyvacijos,už tai ir nesiseka komandai.
2017-01-26
-6
Atsakyti
kunigas
Rondo tai garantuotas kad ji iskeis,jis save ir taupo,j vienodai kad mazai minuciu turi.Nors zaidejas superinis,keista kad neranda sau vietos.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-01-26
+2
Atsakyti
Tai, kad lavonu komanda surinkta. Lopezui su Gibsonu tik nuo suolo kilt, medis Mirotic, zluges Rondo. Vienintelis nuo suolo Douglas pastebimas. O dar ir lyderiai komandos Wade ir Butleris kurie nei Kobe nei Lebronas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-01-26
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Chicago Bulls
Atlanta Hawks
46%
43/94
Metimai iš žaidimo
52%
43/83
52
Atkovoti kamuoliai
48
18
Rezultatyvūs perdavimai
29
6
Perimti kamuoliai
5
30%
8/27
Tritaškiai
57%
17/30
5
Blokuoti metimai
5

Rungtynių žaidėjai

Jimmy  Butler
40 PTS
13/22 FG
10/10 FT
Dennis  Schroder
24 PTS
7/15 FG
6/6 FT
Taj  Gibson
10 REB
5 DREB
5 OREB
Dwight  Howard
12 REB
10 DREB
2 OREB
Chicago Bulls
Keli žaidėjai
3 AS
Dennis  Schroder
9 AS
3 TO
33 MIN
Jimmy  Butler
40 EFF
64% 2P%
50% 3P%
Dwight  Howard
26 EFF
60% 2P%
- 3P%