Nuotr.: USA Today - Scanpix
Nuotr. USA Today - Scanpix

Panašu, kad Klivlando „Cavaliers“ išgirdo LeBrono Jameso kalbas, jog klubui reikia įsigyti atsarginį įžaidėją. Ekipa kreipėsi į Filadelfijos „76ers“ dėl mainų, tačiau pastaroji nesutiko atiduoti savo krepšininko.

T.J. McConnell

T.J.  McConnell
T.J.  McConnell
MIN: 23.66
PTS: 5.6 (49.1%)
REB: 2.82
AS: 6.04
ST: 1.44
BS: 0.11
TO: 1.8
GM: 45

„Cavaliers“ panoro „76ers“ atakų organizatoriaus 24-erių metų 188 cm ūgio T.J. McConnello. Už tai Filadelfijos komandai buvo siūlomas Jordanas McRae, tačiau „76ers“ su šiais mainais nesutiko.

Kiek anksčiau apie būtiną papildymą kalbėjęs Jamesas pabrėžė, kad tokie žaidėjais, kaip McRae, komandai kovoti dėl dar vieno NBA čempiono titulo nepadės.

„Nenoriu būti nepagarbus, bet ar tikrai manote, kad ekipa gali pasikliauti šiais žaidėjais siekdama laimėti atikrintamųjų rungtynių dvikovą jau dabar? Tai nesąžininga jų atžvilgiu“, – kalbėdamas apie McRea, DeAndre Ligginsą ir Kay Felderį, teigė Jamesas.

McConnellas šį sezoną vidutiniškai per 23 minutes pelno po 5,6 taško, atlieka po 6 rezultatyvius perdavimus, atkovoja po 2,8 kamuolio, perima po 1,4 kamuolio ir renka po 9,2 naudingumo balo. Jis šį sezoną uždirbs 874 tūkst. JAV dolerių.

Tuo metu „Cavaliers“ siūlyto McRae statistika yra gerokai prastesnė – ilgalaikę sutartį su komanda turintis 25-erių metų 196 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 10 minučių pelno po 4,4 taško ir atkovoja po 1,1 kamuolio. Šis krepšininkas taip pat uždirba 874 tūkst. JAV dolerių per sezoną.

Komentarai:
pukis to spectre
oi kaip smagu, prasau dar daugiau kalbekit be razumo, jau doze praejo tokiu lojiku- embiidas bus odenas dar vienas, sulauzytom kojom- embiidas pazaides 4 savaites jau yra top 20 zaidejas visoje nba - sedi lojikai ant unitazo ir triedzia i kelnes.

su sixeriais viskas gerai sixeriai jau turi ko reikia- o sita paskutine birza uzdaro visa rata- turim gerus jaunus perspektyvius zaidejus visoje lygoje. embiid simmons corvington noel okafor, tj. tokie kaip tu nesupranta kad startinis penketas kuris zaide ana nakti - noel ilyasova stauskas tj - tie kurie kovoja iki paskutiniu minuciu su visom komandom, is tikro yra atsarginiai zaidejai- bench players. tai jei jau su bench players nesusitvarkokitos nba komandos kas bus kai komanda po sito ateinancio drafto bus pilnos sudeties?
2017-01-30
+7
Atsakyti
spectre chubby
To pukis. Nebejuokink, virsune tu virsune :DDD
2017-01-30
+1
Atsakyti
pukis
teoriskai dar nei vienas sixers gm nepadare zymesniu klaidu. visi labai greitai pamirso kad po bynum tragedijos is sixers organizacijos buvo like pelenai- be dabarties ir ateities. sixeriai neturejo vertingu zaideju ir dar priedo prarade savo ateinanciu metu du pirmo rato saukimus.

viskas vyksta pagal plana - sixeriam net nereikai free agentu kad pradedu varzytis. jau dabar turi beveik sukomplektuota cempioniska komanda- dar dadejus ateinancius talentus- as esu visai ramus- sixeriai tuoj bus virsunej.

turim embiid noel okafor, r holmes simmons corvington tj, stauskas luwawu - beliko du pg isitraukt sitam drafte- ir atsilosus stebet ju kelia i virsune
2017-01-30
+4
Atsakyti
Pukis
Ok visu pirma lbj ir co isnaglejo visai. Uz tj kuris sedes dar du metus ant 800 tukst zaliu kontrakto yra nerealiai tinkantis paaiulymas cavs. Bet koks zaidejas paimtas i cavs del luxury cap virsijimo - cavalieriam kainuoja 4 kart brangiau nei jojo kaina. Jau ir taip dabar kas met cavs francize praranda apie 50 mln zaliu.

Tj statai sove i virsu kaip raketa- vienas rungtynes buvo 1 asist away nuo tripple double.

Tai cavs sumaste paaiulyt mc rae - kuris nepraejo atrankos i sixers pries kelis menesius... Lbj turbut mano kad isgirde cavs varda visi deda i kelnes ir atiduoda zaidejus uz dyka. Cavs negaus tj niekaip. O jei ir gaus - zinant situacija jiems kainuos lb brangiai. Ir tas iskaitant 1ro raundo saukimus

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-01-30
-8
Atsakyti
Myzk pries veja
gal pagaliau phily manageriai pradejo mastyt su galva o ne su galvute kad neatidave uz dyka zaidejo. Dabar dar siemet gaus top5 pick ko gero, + siemet parode potencialo turi, simmons dar prisides, per FA vasara paims gal kazka rimtesnio ir kitamet gali kautis del PO pagaliau.
2017-01-30
+3
Atsakyti
....
durni jie su tokiais mainais. uz kazkoki gaidi be potiancialo uzsinorejo stabilaus zaidejo. seni nebent koki gali uz ji gauti o ne is rebuildinamos komandos jauna.
2017-01-30
-7
Atsakyti
Tai Lebronui nuo suolo turbut CP reikia.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-01-30
+1
Atsakyti
Pukis
Pirma tj idealus cavs butu. Geras atsarginis pg- efektyvus nuo suolo- energingas , geras rubines draugas, ant nerealiai pigus kontraktas.tj geras zaidejas. Ed tu nenusimanai apie kasi

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-01-30
+3
Atsakyti
ed
Taigi free agent kiek yra geresnių PG. O čia ieško to, ką dabar patys turi...
2017-01-30
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

T.J. McConnell

T.J.  McConnell
Komanda: Philadelphia 76ers
Pozicija: PG
Amžius: 24
Ūgis: 188 cm
Svoris: 91 kg
Gimimo vieta: Pensilvanija, JAV