Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Klivlando „Cavaliers“ lyderis LeBronas Jamesas nesileido kritikuojamas legendinio krepšininko Charleso Barkley.

LeBron James

LeBron  James
LeBron  James
MIN: 37.54
PTS: 25.64 (57.16%)
REB: 8.02
AS: 8.45
ST: 1.43
BS: 0.5
TO: 4.23
GM: 44

Dviejų garsių asmenybių žodžių karas prasidėjo po to, kai Barkley sukritikavo įnoringą LeBrono charakterį, dėl kurio žvaigždė šokdina „Cavaliers“ vadovybę.

„Jo požiūris yra netinkamas, klubas LeBronui suteikia viską, ko jis tik nori. Jie išleidžia daugiausiai pinigų NBA istorijoje. Jis norėjo J.R. Smitho ir „Cavs“ sutiko jam sumokėti. Praėjusią vasarą jis norėjo Imano Shumperto, o klubas pridėjo dar ir Kyle'ą Korverį. 

Jamesas yra geriausias pasaulyje, nejaugi jis nori turėti kuo daugiau gerų žaidėjų? Jis nenori varžytis? Jis yra geriausias, jis turi ginti titulą“, – pasipiktinęs kalbėjo Barkley.

Vis tik pats LeBronas nėra pasirengęs klausytis tokios kritikos. Jį papiktino, kad nepasitenkinimą charakteriu pareiškė krepšininkas, kuris toli gražu nebuvo pagarsėjęs kaip pats drausmingiausias vyrukas. Jamesas nusprendė gelti atgal.

„Jis yra kritikas. Kas jo žodžius daro patikimais? Ar tai, kad jis dirba televizijoje? Neleisiu jam taip menkinti savo indėlio. Aš juk nesu tas, kuris kažką mėto pro langus, niekada nespjaudžiau ant vaikų, niekada nepalikau neapmokėtų sąskaitų Las Vegase, niekada nepasirodžiau „Visų žvaigždžių“ savaitgalyje tik dėl to, kad šėlau Las Vegase. Čia jis yra blogiukas, o ne aš.

Viskas, ką darau per savo karjerą yra tinkama visos lygos reprezentacija. Keturiolika metų aš nepatekau į jokią bėdą, nes aš gerbiu šį žaidimą. Įsidėmėkite tai. 

Eikite ir pažiūrėkite 1993 metų finalo rungtynes, kai Paxsonas pataikė svarbią baudą. Jordanas su Barkley tuomet tiesiog juokėsi vienas kitam, kai kažkas metė svarbius baudų metimus. Ir visa tai vyko finale. Bet palaukite, tuo metu jie buvo tikri priešai, draugų ten nebuvo“, – sarkastiškai kalbėjo LeBronas.

Komentarai:
Spree
Kas cia apie blogiukus kalba? Kalba eina apie vyrus ir myznius...nereik turbut aiskint kuris yra kuris.
2017-01-31
+2
Atsakyti
Atom
Patylet galetu sitas minkstas chokeris. Barkley nieko nepasake kas nebutu netiesa.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-01-31
-5
Atsakyti
Apie ASW galejo ir patylet... Nepamenu pries kiek laiko, gal pries 3m ASW metu buvo tokia akcija vaikam, kad jie suburiami i East v West komandas. Tuomet West treneriu buvo Kobe, o East- Jamesas... ir ka jus manot? Kobe juos treniravo. po matcho nei vieno (net east komandos vaiku) nepaliko be paraso ir sporbaciu!! o Lebronas atejo 3min pastovejo kramtoske atidarytais ziobtais paziaumojo ir isejo palikes savo komandos vaikus treniruot asistentui. Lebras irgi pasikeles velnias siaip :)
2017-01-31
-1
Atsakyti
OpusTa kad jis aceit daug rimciau ziuri i zaidima ir nora nugalet nei barklis ir galbut jordanas--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Ne del to. Barkley ir kiti Old school zaidejai yra ne karta sake, kad ankscia pas juos nebuvo tokiu draugu kaip dabar. Buvo priespriesos. Kad dabar visi minksti ir visi su visais draugai yra. O James ir atsake sarkastiskai tai paneigdamas :)
2017-01-31
-2
Atsakyti
Opus
Ta kad jis aceit daug rimciau ziuri i zaidima ir nora nugalet nei barklis ir galbut jordanas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-01-31
-1
Atsakyti
Abu tiesa pasake, o zurnalistai pucia burbula. Ir nesuprantu ka jis tuo norejo pasakyt apie Jordana ir Barkly besijuokiancius?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-01-31
-12
Atsakyti
sa
dar ant Jordano uzstume sitas gotas :D
2017-01-31
+5
Atsakyti
neverk
Tai tegul ir toliau kritikuoja

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-01-31
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.