Nuotr.: BasketNews.lt
Nuotr. BasketNews.lt

Didžiausias Natural Pharmaceuticals-RKL čempionato renginys – „Žvaigždžių diena 2017“ šiemet vyks vasario 25 dieną Jurbarke.

„Jurbarkas į krepšinio žemėlapį grįžo po ilgos pertraukos. Šio miesto krepšinio sirgaliai pasiilgę krepšinio, susirenka pilna salė per eilines RKL rungtynes, – sakė RKL komunikacijos vadovas Edvinas Kasulaitis. – Rinkdamiesi vietą „Žvaigždžių dienai“ kreipėme dėmesį ir į tai, kiek pats miestas pasirengęs įsitraukti į šventės rengimą.

Tiek iš Jurbarko komandos, tiek iš rajono valdžios matėme didelį susidomėjimą ir ryžtą suorganizuoti puikų renginį. Neabejojame, kad bendromis jėgomis sukursime tikrą šventę miestui, krepšininkams ir sirgaliams.“

Šiemet „Žvaigždžių dienoje“ svečiuosis Lietuvos Respublikos Seimo narių komanda, kuriai įššūkį mes iš RKL trenerių, vadovų, rėmėjų suburta ekipa. Jėgas tarpusavyje išmėgins RKL jaunimo iki 21 metų amžiaus ir vyresniųjų rinktinės.

RKL krepšininkai dalyvaus ir tradiciniuose snaiperio, dėjimų ir slalomo konkursuose. Susirinkusius jurbarkiškius ir šio miesto svečius linksmins įvairių atlikėjų ir kolektyvų pasirodymai.

Visose RKL rinktinėse bus po 10 žaidėjų. Po 5 atrinks paskirti treneriai, o likusius balsavimo būdu išrinks RKL Facebook puslapio gerbėjai. LR Seimo komandos sudėtis bus paskelbta po savaitės.

Snaiperio konkurse varžysis 15 dalyvių – 13 taikliausių metikų pagal šio sezono statistikos rodiklius, 1 Seimo narys ir 1 praėjusių metų konkurso laimėtojas.

Į slalomo konkursą kiekviena komanda turės deleguoti po 1 savo narį, o oro karaliaus konkurse varžysis tik geriausi lygos dėjimų virtuozai.

Komentarai:
shyshkynas
atvaziuosi, rebiatos susimatom jūrbarke
2017-02-01
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.