Pergalingai susiklosčiusias Eurolygos rungtynes su Maskvos CSKA iš arti stebėjo ir Kauno „Žalgirio“ komandos gerbėjas, aktorius bei garsus pramogų pasaulio veidas Vytautas Rumšas jaunesnysis.

Lietuvos teatro, kino ir televizijos aktorius prieš mačą su Eurolygos čempionais nepasididžiavo ir apsilankė „Žalgiris TV“ studijoje bei kalbėdamas rubrikoje #ŽaliaBalta atskleidė savo didžiulę pagarbą Arvydui Saboniui, krepšinio talentus, žalgiriečiams suteikė aktoriaus vaidmenis ir išpranašavo pergalę komandai.

Rumšas jaunesnysis prisipažino dėl įtempto grafiko negalintis dažnai lankytis sporto renginiuose, tačiau save laiko itin karštu žiūrovu, negalinčiu ramiai išsėdėti krepšinio rungtynėse, ir džiaugėsi pirmą kartą apsilankęs Kauno „Žalgirio“ arenoje kaip krepšinio aistruolis.

„Išsėdėti bus sunku, esu emocingas žiūrovas. Mano darbas man neleidžia būti nuolatiniu rungtynių stebėtoju, tačiau tada kuomet verda aistros, aš taip pat verdu jose, visgi esu aktorius, tad turiu pasiduoti emocijoms ir tas aistras dar labiau užkurti. „Žalgirio“ arenoje esu daug kartų lankęsis renginiuose, bet krepšinis  šįvakar man čia bus tarsi premjera“, – dar prieš rungtynes kalbėjo #ŽaliaBalta laidos svečias.

Paklaustas, ar pačiam teko prisiliesti prie krepšinio, laidos svečias nusikėlė į jaunystės laikus ir atskleidė neregėtus savo talentus.

„Sugebu sukti krepšinio kamuolį su visais savo rankų pirštais, labai ilgai tam treniravausi. Vaikystėje daug laiko skyriau krepšiniui, žaidžiau už mokyklos rinktinę, tačiau labiau propagavau gatvės krepšinį, o ten jau ir įkrauti kamuolį iš viršaus pavykdavo“, – atviravo pašnekovas.

Šį sezoną metami dvitaškiai

52%
20,3
Pataiko: 20,3
Taiklumas: 52,0%
Vieta lygoje: 10
Geriausias pasiekimas: 25
Blogiausias pasiekimas: 15
Daugiausia pataiko: Paulius Jankūnas

Ištikimas „Žalgirio“ ir krepšinio mylėtojas taip pat papasakojo ir tikrą istoriją, jau paauglystėje suvedusią jį su savo „dievuku“ – Arvydu Saboniu.

„Kuomet Lietuvos rinktinė 1995-aisiais iš Europos krepšinio čempionato grįžo su medaliais, dalyvavau jos pasitikime ir po kurio laiko laikraštyje atradau nuotrauką, kurioje būdamas gal 15 metų esu užfiksuotas šalia A.Sabonio. Ir susimąsčiau, kiek gyvenime yra svarbu pažinti tokius žmonės gyvai, paspausti jiems ranką ir padėkoti už visus nuopelnus Lietuvai“, – gerų žodžių Lietuvos krepšinio legendai negailėjo aktorius.

Paprašytas savo geram bičiuliui Robertui Javtokui skirti vaidmenį filme, pašnekovas ilgai negalvojo ir užtikrino, jog „Žalgirio“ vidurio puolėjas turi neeilinį humoro jausmą.

„Robertas Javtokas apsauginis geras būtų, o iš tiesų tai jis turi labai gerą humoro jausmą, tad pretenduotų į rimtus, bet su humoro gyslele vaidmenis“, – fantaziją įjungė aktorius.

Juokais laidos svečias „Žalgirio“ vyriausiajam treneriui Šarūnui Jasikevičiui pasiūlyti norėtų raminančios mėtų arbatos, o vaidmenį paskyrė pernelyg nenutoldamas nuo realybės.

„Mėtų arbatos galėčiau treneriui pasiūlyti, kad nusiramintų (juokiasi – red. past.). Jei rimtai, tai Jasikevičiui labai tiktų temperamentingo italo rolė, galbūt net emocingo sporto trenerio vaidmuo“, – pašmaikštauti progos nepraleido Rumšas jaunesnysis.

Komentarai:
aktoristas
o pačiam Rumšui - prasigėrusio rusų aristokrato :-)) Be temperamento, ar Jasikevičius dar kuo nors panašus į italą? :-)
2017-02-08
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.