Nuotr.: Sūduva
Nuotr. Sūduva

Baltijos moterų krepšinio lygos (BWBL) čempionė Marijampolės „Sūduva“ antrąjį čempionato etapą pradėjo pergalingai. Marijampolietės namuose priėmė Odesos „Interkhim“ komandą ir įveikė ją rezultatu 73:60 (16:7, 23:18, 18:18, 16:17).

Tai buvo pirmoji „Sūduvos“ pergalė antrajame BWBL etape. 

Rungtynes spurtu 10:1 pradėjo „Sūduva“ ir privertė paprašyti varžovių komandos minutinės pertraukėlės, po kurios rungtynių kontrolė toliau priklausė marijampolietėms. Antrajame kėlinyje „Sūduva“ išsiveržė į priekį dviženkliu skirtumu 26:15. O po dviejų kėlinių „Sūduva“ jau pirmavo užtikrinatai – 39:25.

Po didžiosios pertraukos ukrainietės niekaip negalėjo sumažinti savo deficito, o ketvirtajame kėlinyjė skirtumas tarp komandų tapo rekordinis 67:46. 

„Interkhim“ komanda lemiamame ketvrityje surengė spurtą 7:0 ir šiek tiek priartėjo 70:57, tačiau tai buvo viskas, ką viešnioms iš Ukrainos pavyko nuveikti, o rungtynės baigėsi „Sūduvos“ pergale rezultatu 73:60.

„Sūduva“: Ieva Šimkutė 13, Arina Bilotserkivska ir Laura Svarytė po 12, Rita Milieškienė 9.

„Interkhim“: Natalija Kolotovska 18, Marija Kovtun 14, Olga Sivakova 11.

„Sūduva“ ir „Interkhim“ komandos susikaus dar kartą vasario 11 dieną.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.