Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Prasidėjus NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalio renginiams, įvyko ir metinis Nacionalinės krepšinio lygos (NBA) žaidėjų atstovybės susirinkimas.

Pau Gasol

Pau  Gasol
Pau  Gasol
MIN: 26.39
PTS: 11.72 (53.86%)
REB: 8
AS: 2.74
ST: 0.41
BS: 1.15
TO: 1.26
GM: 39

Šio susirinkimo metu San Antonijaus „Spurs“ puolėjas Pau Gasolis buvo išrinktas atstovybės vykdomojo komiteto nariu.

„Žaidėjų iš užsienio skaičius lygoje auga, todėl mums svarbu užtikrinti, kad būtų atstovaujami visų krepšininkų interesai.

Atsižvelgdami į Pau patirtį ir pasiekimus tiek NBA, tiek už lygos ribų, labai džiaugiamės galėdami turėti jį atstovybėje“, – sakė žaidėjų atstovybės vykdančioji direktorė Michele Roberts.

Gasolis atstovybėje užims pastaruosius trejus metus jai priklausiusio, tačiau NBA lygoje neberungtyniaujančio Steve‘o Blake‘o vietą. 

Žaidėjų atstovybės prezidento pareigas šiuo metu eina Chrisas Paulas, o jo pirmasis viceprezidentas yra LeBronas Jamesas.

Atstovybei taip pat priklauso Jamesas Jonesas, Carmelo Anthony, Stephenas Curry, Kyle‘as Korveris, Anthony Tolliveris ir Andre Iguodala.

Komentarai:
Spectre
WoW
2017-02-18
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Pau Gasol

Pau  Gasol
Komanda: San Antonio Spurs
Pozicija: PF
Amžius: 36
Ūgis: 213 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Barcelona, Ispanija