Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Fynikso „Suns“ komandos krepšininkas Devinas Bookeris nebuvo Arizonos komandos nariu 2015 metais, kuomet klubas dramatiškai iškeitė Goraną Dragičių, tačiau dabar įsitikino, kad paskutinėmis mainų termino valandomis gali nutikti bet kas.

Mainai galėjo būti atliekami iki 15 val. vietos laiku, tačiau jei susitarimas įvykdomas paskutinėmis minutėmis, žinios krepšininkus pasiekia kiek vėliau.

Paaiškėjo, kad laikrodžiui išmušus 15 val. Bookeris susisiekė su P.J. Tuckeriu ir pasidžiaugė, tačiau tai įvyko kiek per anksti.

„Matai, juk sakiau, kad tu niekur nevyksi“, – džiaugėsi Bookeris.

Vis tik vieno iš „Suns“ lyderių džiaugsmui buvo gerokai per anksti. Tuckerį žinios apie jo mainus pasiekė praėjus vos 30 sekundžių nuo Bookerio pasveikinimo.

Tuckeris nuo šiol rungtyniaus Toronto „Raptors“ klube. „Suns“ mainais gavo Jaredą Sullingerį.

31-erių metų lengvojo krašto puolėjas Tuckeris per susitikimą rungtyniavo po 28 minutes, pelnė po 7 taškus, atkovojo 5,9 ir perėmė po 1,5 kamuolio bei atliko po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.