Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Praėjusios nakties mačas su Bostono „Celtics“ komanda Atlantos „Hawks“ klubo vidurio puolėjui Dwightui Howardui baigėsi dar trečiajame ketvirtyje.

Iki kėlinio pabaigos likus žaisti kiek daugiau nei keturias minutes, 31-erių metų atletas antruoju bandymu įkrovė kamuolį iš viršaus į „Celtics“ krepšį ir išliedamas pyktį šiek tiek prisitraukė abiem rankomis.

Aikštės krašte stovėjęs arbitras nieko nelaukdamas iš karto Howardui skyrė techninę pražangą, kuri aukštaūgiui buvo antroji, ir pasiuntė jį į rūbinę.

Į šį incidentą sureagavusi NBA vadovybė išplatino pranešimą, kuriame teigiama, jog taip pasielgęs Howardas turėjo būti nubaustas pražanga, kuri nesiskaičiuoja į bendrą techninių pražangų įskaitą. Tokiu atveju, „Hawks“ puolėjas būtų galėjęs tęsti rungtynes. 

Su nuostaba į išvarymą sureagavęs prieš palikdamas aikštę dar apdovanojo vieną iš „Hawks“ sirgalių, kuriam atidavė savo rungtynių marškinėlius.

Howardas per 27 minutes pelnė 17 taškų (6/11 dvitaškiai, 5/9 baudos), atkovojo 12 kamuolių, blokavo 2 metimus ir surinko po 20 naudingumo balų.

Be jo likusi „Hawks“ išvykoje laimėjo 114:98.

Pirmąją techninę pražangą Howardas užsidirbo, kuomet tame pačiame trečiajame kėlinyje jis stumtelėjo prieš jį grubiai prasižengusį Alą Horfordą.

 

 


Rodyti komentarus
2017-02-28 22:07
NBA vaiku darzelis
uz tokia prazanga kaip minimum nesportine Alui duoti reikia
Įvertinimas:
Nėra
(vertina tik prisijungę)
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Vardas:      
  Liko simbolių:     Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Rodyti visas naujienas