Šeštadienį prie Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos prisijungė paskutinysis komandos naujokas – bosnis Kenanas Bajramovičius.

Neseniai su Bosnijos ir Hercegovinos rinktine papildomame atrankos į Europos čempionatą turnyre dalyvavęs 26 metų 206 centimetrų ūgio sunkusis krašto puolėjas buvo vienas geriausių rinktinės žaidėjas, pelnydamas 12,6 taško ir atkovodamas 4,8 taško.

Tačiau sėkmingo jo žaidimo bosniams neužteko sėkmingai pradėjusi grupės varžybas lemiamame etape Bosnijos ir Hercogovinos rinktinė 63:73 nusileido Makedonijai bei 60:67 – į čempionatą prasimušusiems Izraelio krepšininkams ir svajones apie Europos čempionatą atidėjo dar dvejiems metams.

Krepšininkas nesėkmių kartėlį sieks užmiršti naujajame klube – dvejų metų sutartį su „Lietuvos rytu“ pasirašęs bosnis pasiruošęs iššūkiui, kurį mes stipriausi Europos klubai.

„Atvažiavau čia žaisti tik gerai ir esu pasiruošęs kovoti su geriausiais krepšininkais. Darysiu viską, kad pateisinčiau trenerių lūkesčius“, – kalbėjo Bajramovičius, pastaruosius dvejus sezonus atstovavęs Mariupolio „Azovmaš“ (Ukraina) komandai.

Komentarai:
aciu bugnas
2007-09-09
+2
Atsakyti
Savaites begij tikrai atvarys
2007-09-09
-8
Atsakyti
gal chebra zinot kada atvarys J.P Batista?
2007-09-09
+4
Atsakyti
pagaliau :) dabar tik truksta J.P Batisos ir viskas!!!
2007-09-09
+3
Atsakyti
pagaliau :)
2007-09-09
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.