NBA nusprendė vienerioms rungtynėms suspenduoti Atlantos „Hawks“ trenerį Mike’ą Budenholzerį, kuris stumtelėjo teisėją. Visgi piniginė bauda jam neskirta.

Budenholzeris praėjusiose rungtynėse su Klivlando „Cavaliers“, kurias „Hawks“ pralaimėjo 130:135, trečiajame kėlinyje rėkė ant arbitro Briano Forte ir tuomet šiek tie užkliuvo už jo. Teisėjas nedelsiant skyrė techninę pražangą.

Tai jau antrasis kartas, kai Budenholzeris taip pasielgia. 2015 metų lapkričio 21 dieną mače su „Cavaliers“ jis taip pat užkliuvo už teisėjo.

Strategas turės praleisti šio vakaro dvikovą su Indianos „Pacers“. Mačas Lietuvos laiku prasidės 20 val.

„Visiškai suprantu ir gerbiu NBA sprendimą, – teigė pats treneris. – Tikiuosi kuo greičiau susisiekti  su teisėju ir jo atsiprašyti. Teisėjų darbas yra pats sunkiausias. Sutinku su suspendavimu ir pažadu iš to pasimokyti.“

„Hawks“ šį sezoną iškovojo 34 pergales ir patyrė 27 nesėkmes bei Rytų konferencijoje užima 5-ąją vietą.


Rodyti komentarus
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Vardas:      
  Liko simbolių:     Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Rodyti visas naujienas