Nuotr.:

Puikiai Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) Plėtojimosi lygoje rungtyniavęs Shawnas Longas sulaukė kvietimo prisijungti prie Filadelfijos „76ers“ komandos.

Šį sezoną metami dvitaškiai

49%
27,1
Pataiko: 27,1
Taiklumas: 48,9%
Vieta lygoje: 25
Geriausias pasiekimas: 36
Blogiausias pasiekimas: 18
Daugiausia pataiko: Joel Embiid

Pranešama, kad Filadeflijos klubo vadovai su 24-erių metų 206 cm ūgio sunkiojo krašto puolėju sudarys trumpalaikį dešimties dienų kontraktą.

„76ers“ į Longą atkreipė dėmesį po to, kai ekipos aukštaūgiai susidūrė su traumomis. Nerlensą Noelį išsiuntus į Dalaso „Mavericks“ ir Joeliui Embiidui patyrus menisko traumą, dėl kurios negalės žaisti visą likusį sezoną, Filadelfijos ekipa savo gretose liko tik su dviem centrais Jahlilu Okaforu ir Richaunu Holmesu.

Okaforas šiuo metu yra kamuojamas kelio skausmų, o Holmesas yra patempęs sausgysles.

„76ers“ su 2016 metų NBA naujokų biržoje nepašauktu Longu tarpsezoniu buvo sudariusi kontraktą, tačiau po draugiškų rungtynių jį atleido bei šis persikėlė į dukterinę Filadelfijos ekipą NBA Plėtojimosi lygoje.

Joje puolėjas sužaidė 39 rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnydavo po 20,2 taško, atkovodavo po 11,2 kamuolio, atlikdavo po 1,6 rezultatyvaus perdavimo bei blokuodavo po 1,3 metimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.