Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Sergio Rodriguezas praėjusią vasarą su Filadelfijos „76ers“ ekipa sudaręs vienerių metų 8 mln. dolerių sutartį, tikisi NBA lygoje likti ilgesniam laiko tarpui. Gynėjas prasitarė, kad neturi minčių artimiausiu metu grįžti į Europą.

Sergio Rodriguez

Sergio  Rodriguez
Komanda: Philadelphia 76ers
Pozicija: PG
Amžius: 30
Ūgis: 190 cm
Svoris: 80 kg
Gimimo vieta: Tenerifė, Ispanija

„Aš esu labai laimingas čia, – sakė Rodriguezas. – Mano pirmasis pasirinkimas yra likti NBA lygoje dar keliems sezonams. Nežinau, ar liksiu šitame, ar žaisiu kitame klube, tačiau aš noriu žaisti aukščiausiame lygyje prieš geriausius pasaulio krepšininkus.“

30-ies metų 191 cm ūgio įžaidėjas šį sezoną NBA lygoje sužaidė 61 rungtynes, iš kurių 30 pradėjo starto penkete. Gynėjas aikštėje vidutiniškai praleidžia po kiek daugiau nei 22 minutes, pelno 7,7 taško bei atlieka 5,1 rezultatyvaus perdavimo.

Rodriguezo atstovaujama „76ers“ ekipa šiuo metu yra iškovojusi 24 pergales bei patyrusi 42 pralaimėjimus. Klubas rikiuojasi 13-oje Rytų konferencijos vietoje.

Komentarai:
kunigas
Jis yra eilinis zaidejas ispanijos nacionalinei komandai,kuris nezino ar pateks i 12uka,o lietuva jei toki turetu - vadintu simtmecio zmogum.va cia ir skiriasi krepsinio tevynes

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-13
+6
Atsakyti
heh
puikus poziuris, kaip ir pats zaidejas. Malonu akiai ziureti jo zaidima, tas polekis, nenuspejamumas, judrumas, kamuolio valdymas.
2017-03-13
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Sergio Rodriguez

Sergio  Rodriguez
Sergio  Rodriguez
MIN: 22.35
PTS: 7.72 (39.73%)
REB: 2.34
AS: 5.11
ST: 0.7
BS: 0.07
TO: 1.98
GM: 61