Penktus metus vykstančiame "Orange Virus" gatvės krepšinio turnyre pirmą kartą renkamas geriausias dėjimas į krepšį. Jo autorius bus tituluotas "Oro karaliumi 2005" ir apdovanotas šio konkurso partnerės "Samsung Electronics" įsteigtu 2000 litų vertės čekiu.

[image=3560 left]Į "Oro karaliaus 2005" titulą gali pretenduoti gatvės krepšinio žaidėjai, kuriems keliamas pagrindinis reikalavimas yra mokėti ne tik profesionaliai, bet ir originaliai įdėti į krepšį.

"Šis konkursas gali tapti viena populiariausiu turnyro rungčių – daug žmonių, žaidžiančių gatvės krepšinį, moka įspūdingai dėti į krepšį, tačiau nėra įvertinti. Manome, kad pats laikas išsiaiškinti, kas yra geriausias", – sakė "Samsung Electronics" produktų vadybininkė Lietuvoje ir vertintojų komisijos narė Monika Juozaitienė.

Konkursas vyks dviem etapais – atrankinėje dalyje vertintojų komisija išrinks du geriausius "dėjikus", kurie finale varžysis dėl teisės vadintis "Oro karaliumi".

Vertintojų komisiją sudarys krepšinio specialistai, tarp kurių ir LKL "Oro karalius" Vaidas Jurgilas bei 2004-ųjų pasaulio gatvės krepšinio čempionas Rytis Pulkauninkas. Siekiant išvengti subjektyvaus vertinimo, gražiausias dėjimas bus renkamas atsižvelgiant į jo efektyvumą, amplitudę, originalumą bei sudėtingumą.

"Orange Virus Oro karaliaus 2005" konkursas vyks šeštadienį, birželio 4 d., 14 val. Vilniaus Gedimino prospekte, atkarpoje prie Katedros aikštės. Dalyviai į konkursą registruojami iki 13 val., jų amžius neribojamas.

Komentarai:
chebra, o nuo kada prasideda turnyras ???
2005-06-03
-1
Atsakyti
Na vistiek jei bus ant gatves kur nors negali taip kraut kaip salei kur ne taip baisu nusileisti bet manau bus tikrai i ka paziureti 8-)
2005-06-03
+4
Atsakyti
Kokie kriterijai originalumo ir efektyvumo?...
2005-06-03
+8
Atsakyti
Ka gi reikes nueiti pasizuireti. Vaikinukai iš gatvės moka padaryti gera šou nebjo labiau rizikuoti, skirtingai nei profesonalai. Turėtų būti idomu.
2005-06-03
-1
Atsakyti
Na šauniai čia tas Orange padarė.
2005-06-03
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.