Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis

Nepaisant prastų naujienų iš Stambulo apie prarastas galimybes žengti tolyn, Kauno „Žalgiris“ iš Tel Avivo grįžta su pergale.

Foto galerija

Lietuvos čempionai svečiuose 93:77 laimėjo prieš „Maccabi“ ir išlygino pergalių bei pralaimėjimų santykį išvykos rungtynėse.

„Gerai, kad laimėjome, bet, be abejo, nėra smagu, kai likus dviem turams iki reguliariojo sezono pabaigos, žinome, jog nėra net teorinių šansų patekti į kitą etapą. Kovėmės, stengėmės ir manau, kad žaidėme tikrai neblogai.

Aišku, buvo rungtynių, kurių gaila, kad nelaimėjome, bet toks gyvenimas“, – sakė 12 taškų pelnęs, 7 kamuolius atkovojęs ir 5 rezultatyvius perdavimus atlikęs „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas.

Apie trenerio kalbą po rungtynių: „Treneris pasakė, kad turėjome fantastišką sezoną Eurolygoje. Šiek tiek liūdna, kad nepatekome, sakė, jog turime žaisti ir toliau, sezonas nesibaigė ir liko dar du turai, kur turime siekti pergalių ir užbaigti Eurolygą kaip galima geriau. “

Apie lūkesčius Eurolygoje: „Jeigu kas nors prieš sezoną būtų pasakęs, kad iškovosime 13, o gal ir daugiau pergalių, būčiau turbūt sakęs, kad bus labai gerai. Dabar atrodė gerai žaidėme, bet atvirai šnekant, buvo tokių rungtynių, kur patys pralaimėjome, tikrai turėjome jas laimėti. Smagu, gerai žaidėme, bet yra toks (kartėlis) dėl kai kurių rungtynių.“

Apie pergalių ir pralaimėjimų santykį išvykose (7-7): „Visi akcentuoja išvykos rungtynes, bet „Žalgiryje“ viskas pasikeitė. Kovingumas gal ir tas pats, bet ir stabilumas, išvykose geriau žaidžiame. Viskas pasikeitė į gerąją pusę ir tikiuosi, jog viskas tik gerės.“

Apie žaidimą baudos aikštelėje antroje pusėje: „Buvo planas žaisti per baudos aikštelę. Aš galėjau vietomis sužaisti geriau, bet nepasisekė. Antanas Kavaliauskas šiandien gerai žaidė ir visi kamuoliai, kurie jam buvo skirti, virto taškais. Smagu, kad jis gerai sužaidė. Pabaigoje buvo planas žaisti pikenrolą ir skaityti jų žaidimą.“

Visas interviu su Jankūnu:

Komentarai:
sis sezonas eurolygoje - nerealus
2017-03-24
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Tel Avivo Maccabi
Kauno Žalgiris
54%
28/52
Metimai iš žaidimo
58%
39/67
24
Atkovoti kamuoliai
32
21
Rezultatyvūs perdavimai
23
3
Perimti kamuoliai
7
1
Blokuoti metimai
0
20
Pražangos
18

Rungtynių žaidėjai

Victor  Rudd
16 PTS
5/9 FG
2/2 FT
Edgaras  Ulanovas
20 PTS
8/15 FG
1/2 FT
Colton  Iverson
6 REB
4 DREB
2 OREB
Kauno Žalgiris
Keli žaidėjai
7 REB
Devin  Smith
5 AS
2 TO
23 MIN
Leo  Westermann
8 AS
1 TO
24 MIN
Victor  Rudd
18 EFF
33% 2P%
67% 3P%
Paulius  Jankūnas
21 EFF
75% 2P%
- 3P%