Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Prie Klivlando „Cavaliers“ komandos bėdų su prasta sportine forma LeBrono Jameso trauma neprisidės. Rungtynes su San Antonijaus „Spurs“ ekipa anksčiau laiko baigęs Ohajo ekipos lyderis po rungtynių teigė, kad į aikštelę sugrįžti pasistengs jau artimiausiose rungtynėse.

„Būsiu pasirengęs ketvirtadienio rungtynėms Čikagoje. Iš alkūnės aš gavau į nugarą ir stuburą“, – pasakojo Jamesas.

Dėl kamuolio kovojęs Davidas Lee trečiajame kėlinyje netyčia Jamesui trinktelėjo alkūne į kaklą ir, LeBronas kurį laiką praleido ant suolo, kur buvo prižiūrimas medikų. Vis tik netrukus Jamesas išėjo į rūbinę ir nebegrįžo.

Po susitikimo Lee pripažino net nežinojęs, kad jo judesys užkabino „Cavaliers“ lyderį. Aukštaūgio teigimu, pamatęs suklupusį Jamesą jis pamanė, kad puolėjas susižeidė čiurną kitame epizode.

Rungtynes „Cavaliers“ klubas pralaimėjo 74:103, taip užleisdami pirmąją vietą Rytų konferencijoje.

Komentarai:
>Donce3000LMback
Donce tu man nepatinki,labai jau tu i lopa man panašus.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-28
+5
Atsakyti
Ligonis tai tu guminio Lebrono boyfrende :)*
2017-03-28
+2
Atsakyti
>Donce3000LMback
Donce,Donce,na tu tikrai ligonis :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-28
+3
Atsakyti
Is simulianto nieko kito tiketis ir nebuvo verta. Pamate, jog be sansu pries normalia komanda laimet, tai galvoja reik susimuliuot trauma negi pirmas kartais kai spurs zemina karaliene, ne pirmas kartas kai lebronas simuliuoja pries spurs vien ka reiskia legendinis meslungis :D beje kai buvo simuliuotas meslungis lebronke gedingai prapyle finala ir pabego is Majamio, idomu kas dbr laukia.... Driogstels steris jauciu begs i Kinija po sezono arba i Ryta :DDDD
2017-03-28
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.