Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

Kartu su lietuviais Šarūnu Vasiliausku ir Evaldu Kairiu Ušako „Sportif“ komandoje žaidžiantis Zachas Auguste'as pateko į Pirėjo „Olympiakos“ akiratį.

Zach Auguste

Zach  Auguste
Komanda: Ušako Sportif
Pozicija: PF
Amžius: 23
Ūgis: 208 cm
Gimimo vieta: JAV

„Sportando.com“ skelbia, kad Graikijos klubas nori 23-ejų metų 208 cm ūgio sunkųjį krašto puolėją savo gretose matyti nuo kito sezono. Tiesa, pabrėžiama, kad paties amerikiečio tikslas – žaisti NBA.

Šis krepšininkas artimiausiu metu oficialiai taps Graikijos piliečiu – jis jau pateikė visus reikalingus dokumentus bei Graikijos pasas jam turėtų būti išduotas artimiausiu metu.

Tapti Graikijos piliečiu Auguste'ui leido tai, jog jo mama turi graikiško kraujo. Graikijos krepšinio federacija kurį laiką kontaktavo su krepšininku dėl galimybės jam gauti Graikijos pasą.

Nors Auguste'as šiuo metu žaidžia Turkijoje, tačiau ateityje ši pilietybė jam leis rungtyniauti Graikijoje vietinio žaidėjo statusu. Taip pat puolėjas galės pretenduoti į Graikijos rinktinę, jeigu sulauks pakvietimo.

 Šį sezoną aukštaūgis FIBA Čempionų lygoje vidutiniškai per 24 minutes pelnydavo po 13,4 taško, atkovodavo po 8,8 kamuolio ir rinkdavo po 11,6 naudingumo balo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

74%
14,3
Pataiko: 14,3
Taiklumas: 74,1%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 24
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Vassilis Spanoulis