Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Iki NBA reguliariojo sezono pabaigos likus vos keliems mačams, komandos atlieka paskutiniuosius pokyčius savo sudėtyse.

Atkrintamosiose varžybose dalyvausianti Milvokio „Bucks“ ekipa nusprendė į savo gretas pasikviesti Gary Paytoną jaunesnįjį.

Legendinio Gary Paytono sūnus, kuris visą šį sezoną gynė Rio Grande „Valley Vipers“ garbę, Milvokyje užims neseniai atleisto Terrence‘o Joneso vietą.

24 metų 191 cm ūgio krepšininkas per susitikimą NBA plėtojimosi lygoje vidutiniškai pelnydavo po 14,1 taško, atkovodavo po 6,5 kamuolio bei atlikdavo po 3,3 rezultatyvaus perdavimo.

Tuo metu dėl kelialapio į atkrintamąsias varžybas jau nebekovojanti Orlando „Magic“ komanda sudarė sutartį su Marcusu George‘u-Huntu.

Maino „Red Claws“ marškinėlius plėtojimosi lygoje vilkėjęs 23 metų 198 cm ūgio gynėjas per mačą vidutiniškai rinko po 15,8 taško, po 6,2 atkovoto kamuolio ir 4,5 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

74%
15,8
Pataiko: 15,8
Taiklumas: 74,0%
Vieta lygoje: 27
Geriausias pasiekimas: 38
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Evan Fournier