Nuotr.: Fotodiena.lt/T.Lukšys
Nuotr. Fotodiena.lt/T.Lukšys

Šiandien prasidėjo prekyba 2017 metų Europos vyrų krepšinio čempionato atkrintamųjų varžybų bilietais. Visos lemiamos kovos vyks Turkijos mieste Stambule.

Organizatoriai siūlo pirkti bilietą į ketvirtfinalio etapo visos dienos rungtynes. Per dieną vyks dvejos rungtynės, o mokėti už vieną mačą galimybės nėra. Pigiausi bilietai ketvirtfinalio dienos rungtynėms siekia 17 eurų, o brangiausi – 86 eurus.

Į pusfinalio rungtynes taip pat galima įsigyti bilietus tik į abu mačus. Pigiausi bilietai kainuoja 35 eurus, o brangiausi – 104 eurus.

Tuo metu atskirų bilietų į finalų dienos rungtynes prekyboje nėra. Siūloma įsigyti bilietų paketą iškart ir į pusfinalių, ir į finalų rungtynes. Tokiu atveju pigiausias mini abonementas kainuoja 78 eurus, o brangiausias – 220 eurų.

Lietuvos rinktinė grupės etape rungtyniaus Izraelyje, o į šias varžybas bilietais prekiaujama į visos dienos rungtynes. Brangiausių bilietų kainos siekia 219 eurų, o įsigijus juos, bus galima stebėti visus dienos mačus šalia aikštės. Tuo metu aukščiau nuo šalia aikštės esančiose vietoje bilietai kainuoja 129 eurus.

Už krepšio esančios vietos kainuoja 82 eurus, o tokios pačios vertės bilietų yra ir viršutiniame arenos aukšte. Pastarajame taip yra bilietų, kurių kaina siekia 46 eurus.

Siūloma įsigyti ir abonementą į visas rungtynes, vykstančias Izraelyje. Pigiausias abonementas kainuoja 170 eurų, o brangiausias – 850 eurų.

Europos krepšinio čempionatas vyks rugpjūčio 31 – rugsėjo 17 dienomis. Atkrintamosios varžybos Turkijoje vyks rugsėjo 9-17 dienomis.

Komentarai:
djgaffer
Nieko naujo čia neišrado.Pačios bilietų kainos taip pat ne kosminės.Taip kad tikrai verta nuvažiuoti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-07
+4
Atsakyti
jei ka, visuose cempuose visada taip buna
2017-04-06
-5
Atsakyti
neutralus
gudriai sužaidė čia. bet jeigu jau atvarai dėl pusfinalio, tai eisi ir į finalą ar dėl trečios vt.
2017-04-05
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.