Po devynis mėnesius trukusios kojos traumos reabilitacijos į aikštę grįžęs Klaipėdos „Neptūno“ puolėjas Arnas Butkevičius drąsiai teigia, kad „Neptūnas“ jau tapo jo gyvenimo dalimi. „Metai jau taip sudėliojo, kad aš turiu „Neptūną“ vadinti savo komanda, ši komanda tikrai yra mano gyvenimo dalis“, – teigia klaipėdietis.

Krepšininko karjerą Lietuvos krepšinio lygoje Butkevičius pradėjo 2010 metais, tuometinėje Vilniaus „Sakalų“ komandoje. Žaisti krepšinio į Vilnių krepšininkas išvyko būdamas septyniolikos metų.

„Puikiai prisimenu ir pirmuosius taškus, ir pirmąją treniruotę. Per pirmąsias rungtynes išėjęs iš karto gavau techninę, nes netaisyklingai išėjau keitimui“, – juokiasi puolėjas.

Butkevičius jau yra patirties pasisėmęs tiek Europos taurėje, tiek ir Eurolygoje. Pastarasis sezonas puolėjui ypač įstrigęs. „Atsiminimai tik patys šilčiausi, kai tu žaidi prieš aukščiausios klasės Europos klubus, kitokių atsiminimų ir negali būti“, – sako krepšininkas.

Puolėjas taip pat pasakoja apie savarankiško gyvenimo pradžia Vilniuje, baudų metimus ir svajones žaisti Eurolygoje.

Komentarai:
sitas tai kovotojas
2017-04-08
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.