Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Lukoševičius
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Lukoševičius

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda šį Lietuvos krepšinio lygos („Tete-a-Tete Casino“ LKL) sezoną baigs be Porterio Troupe‘o.

Su 34 metų 196 cm ūgio puolėju buvo pasirašyta mėnesio trukmės sutartis, kuriai pasibaigus buvo nuspręsta jos nepratęsti.

„Lietkabelis“ dėkoja žaidėjui už pastangas ir linki sėkmės ateityje.

LKL pirmenybėse amerikietis sužaidė 5 mačus, per kuriuos ant parketo praleisdavo po 17 minučių, įmesdavo po 5 taškus, atkovodavo po 1 kamuolį, atlikdavo 1,4 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 4,4 naudingumo balo.

Dėl antrosios vietos LKL reguliariajame sezone kovojantys panevėžiečiai trečiadienį pradės rungtynių maratoną – į „Cido“ areną atvyksta Utenos „Juventus“ ekipa.

Šeštadienį namuose lauks mačas su Alytaus „Dzūkija“.

Komentarai:
Nebent
Nebent turi ziniu, kad Moore sveikas ir tuoj gris. Antraip su esamais zaidejais (kuriu daugumai 30+ ir kuriu dalis su didele traumos rizika) gali buti per sunku eiti iki pat galo.
2017-04-11
+1
Atsakyti
Yyy
Nemanau, kad reikejo cia jo atsisakyti, jei ramon moore negris is amerikos. Kad ir puslavonis, bet vis tiek geresnis nei rinkunas
2017-04-11
+3
Atsakyti
djgaffer
Bandė dar vieną veteraną,bet šįkart nenuskilo Panevėžiui.Teks suktis su 11 žaidėjų.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-11
+1
Atsakyti
Kazkaip
Kazkaip nei vieniems nepasiseke su paskutines minutes papildymais. Alytuje naujokas irgi suzaide kelis macus ir atia po 10 dienu, Kedainiu irgi ne kazka (tik Zalgiriui primete tasku, esant dideliam skirtumui).

Tas pats Moore i JAV jau sugrizo. Tipo gydytis dar, bet kazin ar begris.
2017-04-11
+3
Atsakyti
Anonimas
Paliko vietą Moore'ui?
2017-04-11
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

36%
8,2
Pataiko: 8,2
Taiklumas: 35,7%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 13
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Kšištofas Lavrinovičius