Klivlando „Cavaliers“ klubas jau šeštadienio vakarą pradės kovas Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) atkrintamosiose varžybose, o prieš jų startą ekipos superžvaigždė LeBronas Jamesas liko ištikimas pats sau.

32-ejų metų puolėjas penktadienio vakarą asmeninėse socialinių tinklų paskyrose patalpino nuotrauką su prierašu „Zero Dark Thirty-23 Activated!“, taip paskelbdamas apie atsiribojimą nuo interneto.

Jamesas tokios tradicijos laikosi nuo 2012 metų, kada dar rungtyniavo Majamio „Heat“ komandoje.

Nuo to laiko tai tapo Jameso sėkmės dalimi – jis nė sykio nepraleido NBA finalo bei tris kartus tapo pirmenybių čempionu.

„Cavaliers“ Rytų konferencijos ketvirtfinalio seriją su Indianos „Pacers“ pradės šeštadienį, 22 val. Lietuvos laiku.

Komentarai:
kju
tikiuos siemet jie iskris rytuose kokiam pusfinali ar finale...
2017-04-15
-1
Atsakyti
Floperis geriau galejo asila salia savo portreto su steroidu svirkstu subinej pavaizduot o ne liuta nes lebronas ne krepsinio liutas o asilas blekinem ausim :D
2017-04-15
Atsakyti
Teliukui byronui jau nervai nelaiko, redakcija jau apsimeta bei dezinformacija skleidzia, tu vaike dziaukis kad apsisikai ta vakara kai neatejai i paskirta vieta naujininku siukslyne prie kazkokiu konteineriu :D
2017-04-15
+2
Atsakyti
Redakcija
Donce3000LMback ir Arbuzas - tas pats zmogus

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-15
+1
Atsakyti
sd
zinau kad isizeisi donce, bet lebronas uz visus tavo 'kietus' krepsininkus yra geresnis. protingas zmogus tai turetu suprasti...
2017-04-15
+1
Atsakyti
Arbuzas tai matos kad kerta ir supranta kas vyksta. Aplamai siu dienu nba yra sudu kruva kur yra kelios demesio vertos komandos: spurs, keltai ir bucks nes turi treneri su galva. Kiti tai zemiau plintuso pradedant cavs, gsw baigiant hardenu, vezliuku nindze ir kitais sudais :D gaila nebera kobea timmy garnetto ir kitu rimtu krepsininku
2017-04-15
-7
Atsakyti
s
Arbuzai, tu bl paziurek i tu laiku gynyba... visi vaiksto kaip stuobriai
2017-04-15
-1
Atsakyti
Arbuzas
Metai is metu Lebronas eina ten kur gali laimeti. Lose Klyvlende tai mato sudas gausis, iskarto bego i Miami. Susirinko gera komanda, NBA mato kad bus dideli pardavimai, kruvos pinigu. Tai Lebronas finaluose nuolatos. Tada Miami pikas baigesi ir laikas begti i Klyvlenda, susirinkti kita drym tyma ir varom toliau. Taip ir sukasi ratas. Siemet pralaimetu, iskarto begtu i koki Milvoki. tada NBA leistu susipirkti viska ko nori ir Milvokis stebuklingai bent du metus lostu finaluose ir viena karta laimetu. NBA pasaka tesiasi - kur Lebronas, ten finalai, ten ir ziedai.

Tas kur sake jog stebejo tiek MJ tiek Lebrona zaidzianti, tai tu Jordana matei nebent karjeros Buliuose pabaigoje vaike. Atsikeldavai paziureti Bulls Jazz finalo ir tiek tu ji matei.

Lebronas toks apgailetinas. Geras jis krepsininkas cia nenuneigsi. Duomenys ispudingi. bet jam akivaizdziai padeda NBA. Jau vien D Green diskvalifikacija Lebronui dave pernai metu zieda, nes NBA mato, kad pasaka gali baigtis. jei Lebronas liks nepatenkintas tai kuda na**ui tada aiskintis reikes. Curry dar nera pasiruoses tapti NBA veidu tai reikia sita seni visur tempti. Geda ziureti i ta Klyvlenda. Siko lebronas ant ju su savo laida "decision", siko meluodamas kad pasiliks. O tada gryzo ir miestas viska uzmirso. lebronas ir treneris ir gydytojas ir zaidejas ir prezidentas ir tt... Kiek dar bus NBA finalu kurie varys i toleta kiekviena karta tenai pamacius sita zasina.
2017-04-15
-2
Atsakyti
va
Curry visa laika kazkoks nestabilus psichologiskai atrodo. O vaidina pries media easy-going
2017-04-15
+5
Atsakyti
Spectre eik Lebrona pamasazuok kaip Leonaviciute bent stresa nuimsit vienas kitam :DDD Jauciu esi dar vienas is tos vaiku armijos garbinancios floperi :D
2017-04-15
-1
Atsakyti
va
kd ir GSW nevykeliai. Vel karis kris po KI kojom, kaip jau n varzybu buvo, net gsw nebeleido kariuko žaist gynyboj, ant suolo sedejo. Ka jau kalbet apie greena - pati slyksciausia zaideja lygoje, gerai LBJ pamoke pernai ji, nuleido ant zemes. O kd pirmaves pats pries gsw 3:1 su Thunderiais, gavo malku ir pabego i WC pagrindinius varzovus is komandos, kuri ji padare superstaru ir kur zaide nuo karjeros pradzios. Ir Thunderiai championship komanda buvo pernai. Jis apgailetinas. gsw komandoje gal tik Thompson normalus, daugiau visi lūzeriai
2017-04-15
+1
Atsakyti
To Arbuzas
Tai ka jam daryt prapisinet isvien kad nusibodo tau? tai neziurek blet, beje ziurejau abu ir MJ ir Lebrona zaidziancius, tai tikrai Bronius gali pasivyt Jordana. Tik reikia daugiau ziedu... Beje ka tu cia pezi kad NBA kazko nori laimet ar ne... Pzdc tai gal tas Kyrie metimas per game 7, tai ten NBA irgi padejo? Tu vps debilas?
2017-04-15
Atsakyti
Spectre
Donce, is pavydo tuoj pastipsi, dveselena tu :D
2017-04-15
-3
Atsakyti
O kur tu byroniuxai buvai dinges rs pabaigoj kai hawks 2 sudetis suvalge Lebrona lengvoje treniruoteje pries rimtas PO kovas? :D ziurejau pries kelias sav kazkurioj fb grupej tik dbr neatsimenu ar k.neto ar bn kazkokia diskusija buvo ir stume ant lebrono tai bent 5 vaikai iki 12 metu gint pradejo floperi, jauciu or tu byronxai tarp ju buvai :DDD o diskusija ar mj ar lbj neturi jokios esmes nes kas gali vienintelis lygintis su Mj tai nebent Chamberlainas ir tai del dominavimo savo laiku aspekto daugiau nera kam na gal dar magicas johnsonas su timmy boy bet timmy nebuvo tiek dominuojantis net per nago juodima kaip mj, taciau timmy buvo labiau komandinis negu mj. Bet koks idomus pastebejimas: mj buvo savo kartos zvaigzde su birdu, magicu barkley paytonu dexleriu ir kitais, kobe turejo savo karta su timmy dirku piercu garnetu ir kitais, curry ir kd su westbrooku hardenu paul georgu ir kitais dabarties zvaigzdes, greek freak kawhi ingramas porzingis yra ateitis o lebronas tai kaip nekviestas i tusa prisiplakelis su WADE tokie teliukai ir liks 2003 kartos atstumtieji kurie tik susibege ir sukure projektukus gali laimet :DD
2017-04-15
+3
Atsakyti
Arbuzas
Kaip atsibodo tas Lebronas. Bet taip stipriai kad sunku rasti zodziu. Tas pats per ta pati. Metai is metu jo tas snukis atkrintamosiose ir finaluose. Siemet bus vel tas pats ir tik nuo NBA priklausys ar dros statula Lebronui ar maus pirma zieda Durantui. Mano galva NBA darys viska kad KD negautu ziedo, kad jis pasirasytu max kontrakta su Warriors o Lebronui des paminkla. jis ir taip atsilieka pagal marskineliu pardavimus, o dar vieno finalo praknisti negali, nes tada nuskendes laivas vejantis MJ dar ir dugne perluztu. Chebra raminkites, CAVS laimes siemet ziedus vien del lenktyniu su MJ. Nors jos jau senai pralaimetos, bet kol senis Lebronas zais, tol NBA neleis kitiems uzgozti jo sedejimo nba finaluose. Apgailetina. Jau stovi akyse antrastes kad ne su KD Kariai nesugebejo parklupdyti "karaliaus". Ir taip metai is metu. Atsibodo!

O tas verksnys vis paisto apie MJ, ESPN "analitikai" sneka apie jo ir MJ galimybes. Bliamba, bent vienas kuris 4 klases baiges zino, kad 6 - 6 - 6 yra tobula. O sitas meslas, zaisdamas lygoje kurioje technines duodamos uz bezdejima dar loja.

O cia visiems, siaip paziureti ir pamirsti Lebrona : https://www.youtube.com/watch?v=w2Pz3f7r...
2017-04-15
-3
Atsakyti
Blabla
Nu va pamatysit tikraji LeBrona si sezona matem kaip rinko trigubus dublius ir tempe komanda o su siuo metodu igaus 2x galios ir kartu su cavs sluos visus nuo koju verks visos komandos o labiausiai projektelis is oklando ;)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-15
+1
Atsakyti
To Donce
Durnelis grizo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-15
-3
Atsakyti
Bijo pamatyt koki mema su jo meslungiu ar kaklo trauma bei apsivekt ir taip itampos pilnos kelnes pas Lebroncika kam tas papildomas stresas :D
2017-04-15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.