Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Bostono „Celtics“ komandos lyderis Isaiah Thomasas, atrodo, išsprendė nemalonią dilemą. Sesers netektį išgyvenantis krepšininkas vis tik pasirodys antrajame serijos su Čikagos „Bulls“ ekipa mače.

Šį sezoną metamos baudos

81%
18,7
Pataiko: 18,7
Taiklumas: 80,6%
Vieta lygoje: 10
Geriausias pasiekimas: 34
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Isaiah Thomas

Skelbiama, kad Thomasas priėmė sprendimą į sesers laidotuves išvykti iškart po rungtynių arba kitą rytą.

„Kol kas jo planas yra toks, bet mes suprasime, jei kas nors pasikeis. Į Takomą jis išvyks arba iškart po rungtynių, arba ryte“, – sakė „Celtics“ treneris Bradas Stevensas.

Po antrųjų serijos rungtynių artėjančią naktį „Celtics“ turės dviejų dienų pertrauką. Stevensas pasiūlė į laidotuves nuvykti visai komandai. Manoma, kad Thomasas suspės ir į trečią serijos susitikimą Čikagoje.

Thomaso 22 metų sesuo Chyna žuvo šeštadienį automobilio avarijoje Vašingtono valstijoje. 

Žinodamas šią žinią Thomasas jau žaidė pirmąjį serijos susitikimą. Nepaisant slogių minčių, Bostono ekipos lyderis pataikė 10 metimų iš 18 ir iš viso pelnė 33 taškus.

Tiesa, jo vedama „Celtics“ atkrintamąsias pradėjo pralaimėjimu (102:106).

Komentarai:
Lebronas analogiskoje situacijoje butu netik rungtynes praleides, bet dar ir karjera baiges :DD

O jei rimtai tai pirmosios rungtynes dar karta irode kas yra sio sezono tikrasis MVP - nykstukas I.T., tokios tragedijos akivaizdoje zmogus isliko profesionalu ir puikiai atliko savo darba, tik pergales deja komanda neiskovojo, bet laimi tie kas po serijos iseina nugaletojais, o ne pirmose ar antrose rungtynese per fuksa laimi :) Didzios bei stiprios sielos zmogus!!!
2017-04-18
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.